Bila je lepotica sa malih ekrana, a danas u automobilu pije viski iz flaše (foto)

Lara Flin Bojl bila je zvezda malih ekrana početkom 90-ih i jedna od najlepših glumica, ali je starenje pokušala da zaustavi brojnim plastičnim operacijama. To joj, nažalost, nije pošlo za rukom.

Danas 47-godišnja glumica primećena je u utorak u jednom supermarketu u Vestvudu u Kaliforniji. Nakon obavljene kupovine, sela je u atomobil i omah uzela flašu viskija i počela da pije direktno iz nje.

Nakon nekoliko gutljaja, zapalila je cigaretu i odvezla se u nepoznatom pravcu.

U Kaliforniji ne samo da je nezakonito da vozač konsumira alkohol, čak i u parkiranom vozilu, već je protiv zakon da i suvozač pije.

Lara Flin Bojl najpoznatija je po ulozi u kultnoj seriji Tvin Piks, a bila je i zvazeda serije Praksa. Imala je i nekoliko ljubavnih veza sa poznatim kolegama, među kojima su najpoznatije one sa Džek Niklsonom i Dejvid Spejdom.

1 komentar
  1. Johnny Rotten

    Don`t be a full-on suckers! She would have eaten some bad fast food and decided to make a remedy by the old good Red Label for an early-starter>also she`s got the problems with parents&relatives. Wouldn`t you take a sip>not the gulps as suggested in the article…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike