Bogoljub Karić: Glumiće me Mel Gibson!

Hoćemo li holivudsku zvezdu Džuliju Roberts koja je prekjuče, navodno, otputovala iz Beograda, gledati u ulozi Milanke Karić u filmu o jednoj od najbogatijih srpskih porodica, biće poznato kada budu odabrani glavni glumci.

Biznismen Bogoljub Karić potvrdio je “Novostima” da preko menadžera pregovara sa slavnom glumicom ali i da je njegova želja da ga u filmu o dinastiji Karić igra čuveni Mel Gibson. Ipak, tu se ne završava spisak sa imenima holivudskih zvezda koje bi Karići rado angažovali.

– Milanka bi više želela da je igra Katrin Denev ili Šeron Stoun, žene koje vole nas Srbe – kaže, za “Novosti”, Bogoljub Karić. – Draganovu ženu Hafu glumila bi Penelope Kruz, a Sretenovu suprugu Slavicu – Ketrin Zita Džons. Postoji ideja da mene glumi Mel Gibson. Biće to fanstastičan film kakav nije viđen u Evropi. Tema je dinamična i interesantna, a pregovore s glumcima vode menadžeri.

Sa svojom suprugom Milankom sam proputovao ceo svet, bio gost na događajima kod najvećih svetskim predsednika, vlasnika multinacionalnih korporacija, naših najuspešnijih Srba u dijaspori.. ali, najviše sam joj zahvalan što mi je podarila divnu decu, unučiće i stabilnu porodicu. Žena je temelj kuće i svake porodice, a sigurno ste čuli i za izreku da: Iza svakog uspešnog muškarca stoji zena!!! Zato, volite i postujte svoje žene, pružajte im podršku i razumevanje, poklanjajte im svakodnevnu pažnju i i bar jedan poljubac i zagrljaj-svakog dana!!! Živeli!!! Vaš Bogoljub ♥️🙏🏻😇👫#facebook #ljubav #karic #bk #sreca

A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

Ukoliko ne bude glumila Milanku, dojučeršnja gošća iz Holivuda Džulija Roberts mogla bi da igra Bogoljubovu snajku Marijanu Karić, suprugu njegovog brata Zorana. Spona između holivudskih zvezda i Karića je upravo jedan od članova ove porodice, filmski producent Simon de Karić.

Idejni tvorac projekta Bogoljub nedavno je najavio snimanje dokumentarno-igranog filma o porodičnoj kompaniji koja u Srbiji posluje pola veka.

Jedan komentar

Ostavite komentar