U trendu

Bred Pit odbio ulogu na kojoj bi zaradio 250 miliona dolara

Holivudski glumac Bred Pit  postigao je uspeh svakom svojom ulogom. I dalje je jedan od najtraženijih glumaca, ali gluma mu, čini se, u 56. godini, više nije prioritet.

Po sopstvenom priznanju, Pit je odbio mnoge sjajne uloge, ali samo je jednom govorio o roli koju je propustio, a koja bi mu donela zaradu od više od 250 miliona dolara, pišu strani mediji.

Producent Matriks trilogije otkrio je prošle godine da je Bredu zaista bila ponuđena uloga Nea, koja je kasnije otišla Kijanu Rivsu, a to je i Pit nedavno potvrdio.

– Odbio sam ulogu u Matriksu. Uzeo sam crvenu pilulu. I samo ću tu ulogu otkriti – rekao je bivši suprug Anđeline Džoli i dodao da mu je bila ponuđena uloga samo u prvom delu, ne drugom ili trećem i otkrio razloge za tu svoju odluku.

– Možda je krivac moje vaspitanje, ali ja ulogu nisam razumeo, tako da nije bila moja…Zasta verujem da ta uloga nije bila za mene. Bila je za nekog drugog i on je to odradio i učinio je svojom. Ja zaista verujem u to – rekao je Pit u jednom intervjuu i dodao da bi mu bilo potrebno dve noći da pobroji sve sjajne uloge koje je odbio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar