Cela Srbija priča o njihovoj svađi u emisiji, ona poručuje: Da je Aca kriv, ne bi bio živ! (video)

Voditelji su tokom programa uživo na RTS-u ušli u raspravu jer se gost, reprezentativac Damir Mikec, nije pojavio u emisiji.

Naime, Nataša Miljković i njen kolega Aleksandar – Aca Stojanović sukobili su se zbog toga što je Stojanović zaboravio da podseti gosta da dođe na unapred zakazano gostovanje u Natašinu emisiju “Tako stoje stvari“, iako je nekoliko dana pre toga najavljen intervju sa njim.

Nataša je u programu uživo na fin način pokušala da objasni da je gost otkazao, ali da je za to kriv upravo Aca, koji je trebalo da ga dovede u emisiju.

– Za dve godine, Aco, dve stvari se nisu desile nikad: da uputimo javni poziv Damiru Mikecu i da ostanemo bez gosta – rekla je Miljkovićeva, dok se Aca nadovezao da želi da podeli zbog čega gost nije došao na zakazan intervju.

Da bismo čuli zbog čega se sve ovo odigralo, pozvali smo obe strane i upitali smo ih za svađu.

– Ne postoji svađa, pobogu. Ne svađam se ni privatno, a pogotovo ne pred kamerama. Pogledajte prethodna Acina gostovanja… Mi se uvek šalimo, ja na njegov račun, on na moj. I naravno da Aca nije kriv za nedolazak gosta. Da je kriv, ne bi bio živ. Ovo je šala – kroz smeh je rekla Nataša Miljković za „Blic“.

Aca Stojanović je pak ostao suzdržan za komentar.

– Ne dajem izjave za novine, hvala na pozivu – poručio je sportski voditelj RTS-a.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike