U trendu

Dame, šta kažete? Najseksipilniji muškarac današnjice promenio izgled i rastužio obožavateljke

Jedna od stvari po kojoj je glumac Džejson Momoa prepoznatljiv je njegova duga kosa. Tačnije, po njoj je bio prepoznatljiv, a sada su njegovi uvojci nestali.

Glumac poznat između ostalog po ulogama u filmu „Aquaman“ i seriji „Igra prestola“ objavio je nedavno video na Instagramu na kojem šiša svoje prepoznatljive uvojke. Razlog je podizanje sveti o opasnostima plastike za jednokratnu upotrebu.

„Ovo je za nove početke. Budite bolji u zaštiti naše zemlje i okeana. Moramo da izbacimo plastiku za jednokratnu upotrebu iz naših života i našim mora. Plastične flaše, kese, ambalažu, posuđe, sve to“, napisao je glumac ispod videa u kojem drži pramenove odsečene kose u ruci.

Za svoj potez glumac je, naravno, dobio brojne pohvale.

Međutim, njegove obožavateljke ipak se nisu mogle da se odupru osećaju tuge jer je upravo njegova kosa bila njegov zaštitni znak i jedan od razloga zašto je miljenik miliona žena.

Mnogima se nije baš dopala činjenica da Khal Drogo sada ima kratku kosu. I dok je on u videu veselo konstatovao da nikad nije osetio vetar na temenu, mnoge dame taj komentar nije zabavio nego su u šoku gledale šta se događa.

Ali, srećom, kosa raste, a glumčev cilj puno je važniji od nekoliko ošišanih pramenova. Možda više nema dugu kosu, ali Džejson Momoa i dalje je glumac kojeg dame vole jer je drag, zabavan, dobar i pravi džentlmen što redovno dokazuje i svojim gestovima u javnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar