Decembarske premijere

Među prvim filmovima koji će debitovati tokom decembra je film „Analyze That“. Reč je o svojevrsnom nastavku filma „Analiziraj ovo“ („Analyze This“), koji je doživeo veliki uspeh. U tom filmu ponovo ćemo videti Roberta de Nira (Robert De Niro) u ulozi mafijaša sa psihološkim problemima i Bilija Kristala (Billy Crystal) kao njegovog psihijatra. U filmu se pojavljuje i Lisa Kudrou, koja nam je poznatija kao Fibi iz serije „Prijatelji“. Film debituje tokom ovog vikenda i uskoro će biti poznato kakav je rezultat ostvario na blagajnama.

Istog vikenda debitovaće i film „Adaptation“ sa Nikolasom Kejdžom (Nicolas Cage) i Meril Strip (Meryl Streep) u glavnim ulogama. Već sledećeg vikenda očekuje nas premijera filma „Nemezis“ („Star Trek: Nemesis“). To je još jedan u nizu filmova iz serijala „Zvezdane staze“. Kao limitirano izdanje istog vikenda pojaviće se i crna komedija „About Schmidt“ sa Džekom Nikolsonom (Jack Nicholson) u glavnoj ulozi. U isto vreme očekuje nas i premijera ostvarenja Roba Šnajdera (Rob Schneider) – „The Hot Chick“.

Ipak, najviše se očekuje od blokbastera „Gospodar prstenova“; on će se pojaviti 18. decembra. Najnoviji film iz tog serijala – „Dve kule“ („The Lord of the Rings: The Two Towers“), još uvek se nalazi u montaži. Drugi deo filma nastaviće se na prethodni bez ikakvog uvoda ili podsećanja. Mi vam savetujemo da u video-klubovima potražite prvi deo filma kako biste se podsetili detalja. Samo za kockare: u američkim kladionicama postoji kvota tri prema jedan da će „Gospodar prstenova“ nadmašiti „Spajdermena“ po zaradi u premijernom vikendu i tako oboriti rekord.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike