najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Džulija Roberts pozvonila na vrata jednoj Beograđanki, a onda se dogodilo ovo!

Beograđanka Aleksandra Marković do kraja života pamtiće protekli vikend jer je doživela da joj u 22.30 u subotu uveče na vrata greškom pozvoni holivudska glumica Džulija Roberts.

Džulija sa porodicom već 5 dana boravi u centru Beograda a pored toga što su zakupili jedan apartman u prestoničkom hotelu u strogom centru, oni su iznajmili i jedan stan na Dorćolu.

Tako se dogodilo da je glumica greškom, u mraku, umesto da upali svetlo, pozvonila jednoj stanarki na vrata.

“Bila sam šokirana kada sam je ugledala. Ona je razvukla svoj prepoznatljiv osmeh i ljubazno se izvinila što je pozvonila na moja vrata. Reče da je mislila da je svetlo. Pored nje su bili muškarac i troje dece. Odoše oni tako uz stepenice, a ja pravo na Gugl. Sanjam li? Ne. Vidim slike njenog muža i dece i shvatim da mi je Džulija Roberts sa porodicom bila na vratima. Bila je vrlo doterana, ali decentna, u bež nijansama, imala je naočare za vid tamnog rama, našminkana i isfenirane puštene kose”, kaže Aleksandra za Novosti.rs.

Potom ih je narednog jutra srela na hodniku zgrade, pošto Džulija, njen suprug i troje dece ne koriste lift, iako žive na 6. spratu zgrade.

“Oni ulaze u zgradu, ja izlazim, pozdravimo se u hodniku, njen muž me pita kako sam, lepo, kako vi, dobro, sve ljubazno i onda ih zamolim da se slikamo. Džulija je već bila na stepeništu, inače, idu na 6. sprat pešice, ne koriste lift, i samo je rekla ‘ne’. Deca oko njih se smeškaju. Oni su mi najjači utisak ostavili. Mislimo da su holivudska deca razmažena, bezobrazna, a ovo troje su baš divni. Fini su, ljubazni, ljubopitljivi, vidiš da ih sve zanima”, rekla je ova Beograđanka kojoj je sudbina na vrata poslala “Zgodnu ženu”.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike