U trendu

Džulija Roberts pozvonila na vrata jednoj Beograđanki, a onda se dogodilo ovo!

Beograđanka Aleksandra Marković do kraja života pamtiće protekli vikend jer je doživela da joj u 22.30 u subotu uveče na vrata greškom pozvoni holivudska glumica Džulija Roberts.

Džulija sa porodicom već 5 dana boravi u centru Beograda a pored toga što su zakupili jedan apartman u prestoničkom hotelu u strogom centru, oni su iznajmili i jedan stan na Dorćolu.

Tako se dogodilo da je glumica greškom, u mraku, umesto da upali svetlo, pozvonila jednoj stanarki na vrata.

„Bila sam šokirana kada sam je ugledala. Ona je razvukla svoj prepoznatljiv osmeh i ljubazno se izvinila što je pozvonila na moja vrata. Reče da je mislila da je svetlo. Pored nje su bili muškarac i troje dece. Odoše oni tako uz stepenice, a ja pravo na Gugl. Sanjam li? Ne. Vidim slike njenog muža i dece i shvatim da mi je Džulija Roberts sa porodicom bila na vratima. Bila je vrlo doterana, ali decentna, u bež nijansama, imala je naočare za vid tamnog rama, našminkana i isfenirane puštene kose“, kaže Aleksandra za Novosti.rs.

Potom ih je narednog jutra srela na hodniku zgrade, pošto Džulija, njen suprug i troje dece ne koriste lift, iako žive na 6. spratu zgrade.

„Oni ulaze u zgradu, ja izlazim, pozdravimo se u hodniku, njen muž me pita kako sam, lepo, kako vi, dobro, sve ljubazno i onda ih zamolim da se slikamo. Džulija je već bila na stepeništu, inače, idu na 6. sprat pešice, ne koriste lift, i samo je rekla ‘ne’. Deca oko njih se smeškaju. Oni su mi najjači utisak ostavili. Mislimo da su holivudska deca razmažena, bezobrazna, a ovo troje su baš divni. Fini su, ljubazni, ljubopitljivi, vidiš da ih sve zanima“, rekla je ova Beograđanka kojoj je sudbina na vrata poslala „Zgodnu ženu“.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike