Fanove zgrozilo na šta je Flojd Mejveder potrošio 18 miliona dolara (video)

Američki bokser Flojd Mejveder pohvalio se putem Instagrama novim satom kojim se počastio, vrednim neverovatnih 18 miliona dolara.

Sat je izrađen od belog zlata i prekriven dijamantima, a najplaćenijem sportisti na svetu cena ovog modnog dodatka nije predstavljala nikakav problem, s obzirom na to da je samo u prošloj godini zaradio 285 miliona dolara!

“Ovo je moje novo remek-delo i zove se ‘sat milijardera’. Ako niste još čuli za njega, izguglajte ga. Cena mu je 18 miliona dolara“, napisao je bokser pored snimka sata, zgrozivši time brojne pratioce na društvenim mrežama, ali i neke poznate ličnosti.

“Čoveče, zaista su našli jednu budalu koja je dovoljno glupa da kupi taj sat“, napisao je 50 Cent, prozivajući boksera na svom Instagramu, a sa njim se složila i većina njegovih obožavalaca.

I post pictures like this to motivate my haters to get money.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

“Kad imaš toliko novaca da ne znaš šta ćeš s njim’, “Koliko je ljudskih života mogao promeniti ovim novcem“, “Ovo je bolesno“, “Tip je ludak“, samo su neki od komentara ljudi zgroženih ovakvim potezom najplaćenijeg sportiste sveta.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike