U trendu

Folkerka napala Glogovca: Samo glumci nas prozivaju, k’o da smo niža rasa!

Intervju koji je srpski glumac Nebojša Glogovac dao bosanskom listu „Dani“ a u kojem je isprozivao srpsku estradnu scenu i pažnju koju im javnost poklanja, podigao je dosta prašine u „džet-set“ sferi.

Mnoge estradne našle su se uvređene što je Glogovac između ostalog ironično rekao da je „Ceca Šekspir današnjice“ i da je ona „simbol vremena, junak našeg doba“.

☀️

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

„Po tome gde i kome novac ide, lako možete zaključiti u kakvom društvu živimo, za koje se vrednosti zalažemo, šta se ceni. A ceni se Dara Bubamara, je**ga! Ona napuni koju god hoće halu kad god poželi. I puna je love! Verovatno ima i neke dodatne aktivnosti, ali, bože moj. Ovo je svet silikonskih si*a i du*eta. U njemu je Dara Bubamara zakon, ne ja“, zaključio je između ostalog Nebojša Glogovac.

Popularna folkerka Rada Manojlović ustala je u ime kolega i koleginica i iskritikovala Glogovca.

„Kako samo glumci? Nikad sportisti, postoje valjda i druge profesije u ovoj zemlji osim glumaca. Nekako njima najviše smetaju pevačice, folk pevačice pogotovo. I sama sam se susrela sa glumicama, „velikim zvezdama“… koje, onako imaju stav prema nama kao da smo mi niža rasa. Ne znam što je to tako. Prva uvek pada po nama. Šta bi trebalo da kaže Šaban Šaulić, ili Lepa Lukić, za sve nas koje ne pevamo kao Šaban Šaulić i Lepa Lukić?“, rekla je između ostalog Rada Manojlović, prenosi Telegraf.rs.

7 komentara
 1. ANDREJ

  Ne samo Glogovac.Svako normalan i posten,zna ,da je Folk Estrada,najveca nesreca,za vaspitanje mladih generacija.Folk pevacice sve odreda,poznato je kako i na koji nacin,dolaze do velikog novca.Grand produkcija,i TV pink, mislim da su nanele nesagledivo zlo za mlade.Devojcice,od najranijih godina,ubedjene su,da su te pevacice,zaista nesto posebno.Treba mladima u skolama,da se objasnjava,sta su prave vrednosti.Taj turbo folk,to je blato,mulj,u nasoj kulturi,koje treba procistiti,da prave vrednosti izadju na povrsinu,i budu dostupne mladima.Bravo za Glogovca i sve,koji tako misle.

 2. peđa

  de nađe sportiste kao profesiju, što ne pisce, pekare, zidare, lekare? stoka na estradi i politici koji zatupljuju ionako dobro zatupast mozak narodu.

 3. ACA

  Glogovcu je svaka na mestu. I svako normalan se sa njegovim misljenjem slaze.

 4. goran manic

  Vi, a bogami i glumci, niste „rasa“. Vi ste „vrsta“ koja je greška u evoluciji čovečanstva. Da se iz vas izvuče silikon i reklama, ostao bi samo flekavi kondom

  1. nemam imena

   jarane nisu ti oni krivi što imaju milione dok ti radiš 15 sati dnevno u nekoj firmi za 400€

 5. dlugomir

  Sve što je Glogovac rekao je tako.

 6. Nataša Gajić

  „kako bre da vas ne napada kad ste tako zgodne za to, naprosto namještene“ glumac pjevaljkama

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike