U trendu

Geni su čudo: Tri generacija žena iz porodice Džoli i njihova neverovatna sličnost

Glumicu Anđelinu Džoli neki smatraju za jednu od najlepših žena sveta. Ipak, mnogi ni ne znaju koliko ona zapravo liči na svoju majku Maršelin Bertran, te da je lepotu definitivno nasledila od nje.

Da su geni u porodici slavne glumice čudo, dokaz je i fotografija koja se nedavno pojavila na internetu na kojoj se nalaze Anđelina, njena majka Maršelin i ćerka Šajlo, koju je dobila u braku s Bred Pitom.

Isti osmesi, oči i crte lica oduševili su preko milion korisnika Instagrama, koji su komentarisali da je sličnost među pripadnice tri generacije porodice Džoli neverovatna i da su njihovi geni zaista jaki.

Nekima je majka Maršelin veća lepotica čak i od Anđeline, a za 16-godišnju Šajlo pisali su da je savršena kombinacija majke i oca, ali da je osmeh odaje i da je za njega zaslužna Anđelina.

Anđelinina majka bila je u mladosti glumica i sa 20 godina udala se Džona Vojta, 12. decembra 1971. godine. Ni početak braka joj nije doneo sreću, kao ni kasnije godine, a imala je dva pobačaja pre prvog deteta koje je rodila. Prvo je rodila sina Džejmsa Hejvena, a dve godine kasnije Anđelinu Džoli. Oba deteta postala su glumci. Shvatila je da je veoma teško uskladiti filmsku karijeru i brigu o maloj deci, pa je odlučila da se posveti porodici.

Pred kraj života Bertran nije govorila o svojoj privatnosti i nije davala intervjue. Borila se sa rakom jajnika i rakom dojke skoro osam godina. Umrla je 2007. godine. Kako su i Maršelinina majka i sestra umrle od raka, Anđelina je govorila o svojoj majci da je pretpostavljala da će se i njoj desiti slično.

„Moja baka je umrla takođe mlada, pa je moja majka uvek mislila da će se to desiti i njoj“, otkrila je glumica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar