„Govornica“ prva na listi

Film „Telefonska govornica“ („Phone Booth“) sa Kolinom Farelom (Colin Farrell) u glavnoj ulozi našao se ove nedelje na prvom mestu top-liste najgledanijih filmova u američkim bioskopima. Lik koji tumači Farel zarobljen je u telefonskoj govornici, jer ga na nišanu drži snajper. O filmu „Telefonska govornica“ već smo pisali na ovim stranama.

Tinejdžerska komedija „What a Girl Wants“ debitovala je na drugom mestu top-liste. Amerikanka koju tumači Amanda Bajns (Amanda Bynes) putuje u Britaniju da upozna svog uštogljenog oca za koga je tek nedavno saznala da postoji.

Novi akcioni film Vina Dizela (Vin Diesel) – „A Man Apart“, našao se na trećem mestu liste najgledanijih. Dizel tumači ulogu federalnog agenta koji se bori protiv meksičkog narko-kartela u želji da osveti smrt svoje supruge.

Predsednička farsa „Head of State“ sa Krisom Rokom (Chris Rock) u glavnoj ulozi ove nedelje je pala na četvrto mesto liste.

Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za prvi vikend aprila:

  1. „Phone Booth“
  2. „What a Girl Wants“
  3. „A Man Apart“
  4. „Head of State“
  5. „Bringing Down the House“
  6. „The Core“
  7. „Basic“
  8. „Chicago“
  9. „Agent Cody Banks“
  10. „Piglet“s Big Movie“

Film „Telefonska govornica“ („Phone Booth“) režirao je Džoel Šumaher (Joel Schumacher), a scenario je napisao Lari Koen (Larry Cohen). Kolin Farel u ovom filmu tumači lik publiciste koji je zarobljen u jedinoj preostaloj telefonskoj govornici na Menhetnu. Lik snajpera koji publicistu drži na nišanu tumači Kifer Saderland (Kiefer Sutherland). U filmu igraju i Forest Vitaker (Forest Whitaker) i tinejdžerska zvezda Keti Holms (Ketie Holmes).

Ovonedeljno limitirano izdanje je film „The Good Thief“ sa Nikom Noltijem (Nick Nolte) u glavnoj ulozi; film je režirao Nil Džordan (Neil Jordan)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike