Hakeri upali u mejl Dejvida Bekama, evo šta su u njemu našli!

Nekadašnji kapiten engleske fudbalske reprezentacije Dejvid Bekam u svetu je poznat, priznat i hvaljen kao veliki humanitarac, što on i jeste, ali da li je baš sve zaista tako?

Bekam je, naime, ovih dana bio meta hakera koji su uspešno upali u njegov i-mejl i dokopali su se više nego intrigantnih mejlova koji pobijaju opšteprihvaćenu tvrdnju kako je on humanitarac za primer.

Više spornih mejlova osvanulo je juče na sajtu Football Leaks i Bekam je morao brzo da pronađe rešenje kako da se opravda za neke svoje stavove u njima.

U prvoj konkretnoj prepisci Bekama sa svojim PR stručnjakom Sajmonom Oliverom, koja se ticala odlaska fudbalera kao ambasadora UNICEF-a u Aziju, Dejvid je tražio avionsku kartu za prvu klasu u vrednosti od 6.000 funti.

Sajmon Oliver predložio mu je da se odrekne milion dolara kako bi ih uložio u UNICEF na šta je Bekam besno odgovorio kako to ne želi da uradi. Napisao je kako mu je razumljivo da novac za takve svrhe odlazi iz njegove humanitarne organizacije „7“ ali „neće nikom da daje svoj j….i novac“, prenosi Dejli mejl.

Football Leaks prenosi i reči svojih izvora koji tvrde da je Bekam u humanitarnim događajima učestvovao samo kada je znao da mu to može privatno koristiti i gledao je da preko posla humanitarca dolazi do velikih kompanija i biznismena koji bi kasnije ulagali u neki njegov posao.

Na kraju, objavljena je i jedna prepiska Bekama i prijatelja koja se ticala dobijanja ordena Britanske imperije, a koju je tada dobila pevačica Ketrin Dženkins.

„Za šta je ona mogla dobiti taj orden? Zato što je pevala ragbistima na utakmicama i zato što je šmrkala kokain?“, pisao je Bekam.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike