Hodajuća reklama za anoreksiju: Jezivo mršavi sin Pirsa Brosnana i njegova devojka šokiraju svet (foto)

Otac mu je holivudski velikan, 64-godišnji irsko-američki glumac Pirs Brosnan, jedan od najpopularnijih Džejms Bondova ikada, ali 20-godišnji Dilan Brosnan nije krenuo tatinim stopama – umesto u svetu filma, završio je u manekenskim vodama.

Nosio je revije za prestižne brendove Burberry i Yves Saint Laurent, a kad nije na modnim pistama, 193 centimetara visoki Dilan peva i svira gitaru u rock bendu Raspberry Blonde.

Osim na poslovnom planu, mlađem Brosnanu ruže cvetaju i u ljubavi. U dugogodišnjoj je vezi sa talentovanom slikarkom Ajveri Vils.

On bay in a boat w/ bae #sailing #sun #boatin

A post shared by averywheless (@averywheless) on

Nakon što su američki mediji objavili fotografije para u romantičnoj šetnji Malibuom, javnost ne prestaje da komentariše njihovu mršavost. I Dilan i njegova devojka izgledaju kao da su na ivici anoreksije, a mnogi su zaključili kako čak i nerazvijene srednjoškolke izgledaju bolje i zdravije od sablasno koščate Ajveri.

When things seem blue but then you remember they actually rosey with this one 💙

A post shared by averywheless (@averywheless) on

Francuske modne kuće Kering i LVMH odlučile su više da ne zapošljavaju mršave manekenke kao odgovor na kritike da modna industrija podstiče poremećaje ishrane. Francuska je zakonom iz 2015. zabranila vrlo mršave modele propisujući kako bi svi trebalo da imate odgovarajuće lekarske potvrde o zdravlju u skladu sa godinama i težinom. Predlog da zakon uključi najmanji indeks telesne mase odbačen je pod pritiskom modne industrije.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike