Imaju sve – izgled, seksepil, slavu ali su loši u krevetu

Dobar seks je subjektivna stvar. Ono što je nekome najbolji seks u životu, drugoj osobi može da bude živa dosada. Jedini logičan potez je pronaći partnera koji nam odgovaraju i svi će biti srećniji, ali na putu do njih naići ćemo na gomilu nekompatibilnih. Jedino čemu se možemo nadati jeste da se o pobačajima u krevetu neće raspredati priče. Ove slavne ličnosti bije glas kako su loši u krevetu.

Eminem

Nije tajna da slavni reper i njegova bivša supruga Kim nisu u dobrim odnosima. Na kraju krajeva, Eminem je često kritikovao u pesmama koje su čuli ljudi širom sveta. Ni ona mu nije ostala dužna. Kao prvo, izjavila je da nije obdaren, ali to nije bilo sve: „Ako želite da imate seks sa Maršalom, pobrinite se da uz sebe imate malu plavu pilulu jer u suprotnom njega sprava ne radi“.

Keti Peri

Quebec City! Your American Express 💳 presale for Witness: The Tour starts now! 🍁 -TeamKP

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Iako se nedavno našla na udaru kritika kada je morala da rangira svoje bivše partnere prema tome kakvi su u krevetu, Keti je na neprijatno pitanje zapravo odgovorila najbolje što je mogla i rekla da su svi odlični, ali neki su bolji od drugih. Njen bivši, komičar Rasel Brand, nije bio toliko taktičan. Pričajući o svojoj nezainteresiranosti za seks s bivšom suprugom, rekao je: „Ako si sveštenik, nije ti dopušten seks ni sa kim. Kad si u braku, radi se o samo jednoj osobi. To je jedna osoba više od sveštenika. Nije prevelika razlika. Znao sam da u toku seksa razmišljam o drugima. O bilo kom drugom“.

Paris Hilton

Beautiful day at #Formentera. 🌅 #NeverEndingSummer ❤

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

O njenom seksualnom umeću ne moramo da slušamo priče drugih već samo pogledmo njen pornić „One Night in Paris“, a ono što smo videli potvrdio je i njen bivši, Nik Karter iz grupe Bakstrit Bojs.

„Bila je pijana čistunka koja, kako se meni činilo, nije ni volela seks. Oslanjala se na drogu i piće koji su joj davali samopouzdanje, a često je bila pijana da bi imala seks“, rekao je Nik.

Elvis Prisli

Devojke su ludovale za njim, ali čini se da „kralj roka“ nije bio „kralj rokanja“. Barem ako je verovati rečima njegove bivše devojke, glumice Natali Vud koja mu je u lice rekla da ne zna šta da radi u krevetu. Elvisov prijatelj Bajron Rafael, koji je sa Prislijem sarađivao od 1956-1960, izjavio je da su žene koje mu je dovodio iz njegove sobe izlazile neimpresionirane. Neki kažu da je upravo zbog nedostatka veštine često birao mlađe devojke.

Dženifer Aniston

O njenom privatnom životu zna se vrlo malo. Međutim, tabloidi su svojevremeno razgovarali sa njenim bivšim partnerima koji je opisuju kao „hladnu“ i sklonu izvinjenjima kako bi izbegla seks. Sa druge strane, ove nimalo džentlmenske poteze trebalo bi uzeti s rezervom, ali neki tvrde da je cinkario upravo njen bivši, muzičar Džon Majer.

Kolin Farel

Bivša dadilja Vudija Alena, Anželik Žerom, izjavila je da Kolin možda izgleda kao tigar, ali da je u krevetu „neobuzdan kao Miki Maus“. Dodaje i da veliki broj žena koje su prošle kroz njegov krevet samo pokazuje da nijedna nije htela da se zadrži. Ipak, dodala je da je Kolin bio džentlmen i da je učinio sve da se oseća dobro, ali da seks nije trajao duže od 10 minuta.

Tejlor Svift

Thanks Houston 💋 And @versace_official for making this outfit situation 💕💕💕 @gettyentertainment

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Neki je optužuju da svoje veze s muškarcima koristi kao materijal za nove pesme, ali to su samo zlonamerna nagađanja. Novinari su u razgovoru s nekim njenim partnerima koji su želeli da ostanu anonimni, izjavili da je Tejlor dosadna i da više voli dugo romantično ljubakanje nego dobar seks. Neki tvrde da je upravo to razlog zbog kojeg je Hari Stajls raskinuo vezu sa njom. Jako mu se sviđala, ali nisu imali seks onoliko često koliko je on želeo.

Bredli Kuper

Proglašen je jednim od najseksepilnijih muškaraca na svetu, ali priče koje kolaju o njemu nisu u skladu s tom titulom. Dženifer Lorens izjavila je da previše balavi tokom ljubljenja, a ni bivše nisu bile prepune komplimenata. Tvrde da je dosadan u krevetu i da ima čudnu naviku da koristi francuski naglasak što, tvrde one, ubija raspoloženje. Jedna bivša uporedila ga je sa likom iz crtanog filma (tvor Pepe) jer njegovo blebetanje na francuskom podsetilo je na poznatog animiranog lika.

Anđelina Džoli

Ako je verovati bilo čemu s ove liste, Bred Pit nema sreće sa ženama. Nakon što je ostavio „hladnu“ Dženifer, Bred je završio u braku sa glumicom koja je proglašena najseksi ženom na svetu – Anđelinom Džoli. Iako je Bred izjavio da je Endži „nevaljala u krevetu“ i nije imao zamerke, njen bivši, Bili Bob Tornton, nije delio njegovo oduševljenje: „Ponekad, kad ste u vezi sa manekenkom, glumicom, najseksi ženom na svetu, osećate se kao da doslovno imate seks sa kaučom“.

Marija Šarapova

Pevač grupe Maroon 5, Adam Levin, jednostavno se nije suzdržavao da opiše vezu sa Marijom. S obzirom da je teniserka glasna na terenu, Levin je pogrešno pretpostavio da će biti još glasnija u krevetu.

„Kao i drugi tipovi, i ja sam očekivao da će urlati u krevetu. Tokom seksa nije ispuštala zvukove. Samo je ležala kao mrtva žaba. Čak bi se i naljutila ako bih ja počeo da stenjem jer to bi uništilo njenu koncentraciju“, rekao je Adam i dodao da je seks bio toliko loš da je nakon toga bio na lekovima za smirenje. Kasnije je tvrdio da to nikada nije izjavio, ali drugi tvrde da je verovatno pogrešno procenio kome se treba poveriti.

Ben Aflek

Kada je voditelj Endi Koen pitao ko je bolji, glumci, pevači ili plesači, Dženifer Lopez automatski je izgovorila: „Moram da kažem, uprkos svom ograničenom iskustvu, da su bolji oni koji imaju veze sa muzikom. Dakle, pevači i plesači“. Ovo je pohvala njenim bivšim, Marku Antoniju i Kasperu Smartu, ali verovatno se nije svidelo Benu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike