Isplivala pozadina razvoda Andželine i Breda

Iako je američka glumica Anđelina Džoli još pre skoro dve godine podnela zahtev za razvod braka od svog muža Breda Pita, rasplet njihovog razvoda još nije ni na vidiku.

Dokumenti koje je Džolijeva podnela sudu, a koji su došli do ruku novinara američke televizije En-Bi-Si, pokazuju da je ova američka glumica optužila svog muža da godinu i po dana nije pružao „značajnu“ materijalnu podršku za izdržavanje njihovo šestoro dece.

„Pit ima obavezu da plaća alimentaciju za decu“, napisala je u podnesku na dve strane koji je podnela Vrhovnom sudu Los Anđelesa Anđelinin advokat Samanta Blaj Dedžin: „Od rastanka, Pit nije pružio nikakvu značajnu (materijalnu) podršku za decu“.

„Imajući u vidu neformalne aranžmane oko podrške za decu, koje Pit ne ispunjava više od godinu i po dana, Džolijeva namerava da traži sudski nalog za retroaktivnu isplatu podrške za decu“, stoji u podnesku.

Ni Pit, niti Džolijeva nisu hteli da komentarišu poslednje događaje, dok američki tabloidi navode neimenovane izvore bliske Pitu, koji kažu da je glumac do sada ispunjavao sve svoje obaveze.

Sa druge strane, izvori bliski Džolijevoj, navode da je podnesak podnet sudu kako bi „osigurao razvod na način koji olakšava iduće faze u njihovim životima i dozvoljava i Džolijevoj i Pitu da se iznova posvete roditeljstvu“, navodi magazin „Pipl“.

Činjenica da se dvoje najbogatijih glumaca Holivuda bori za novac, samo govori o tome u kakvim su odnosima Džolijeva i Pit u poslednje vreme. U junu je sud upozorio Džolijevu da bi mogla da izgubi starateljstvo nad decom, ako ne poboljša odnose sa Pitom.

Izdat je sudski nalog kojim je glumcu omogućeno da provodi više vremena sa petoro mlađe dece. Sud je napravio raspored češćih poseta, a takođe je dozvolio da se sa ocem telefonom čuju neograničeni broj puta, sve u nameri da se veza između oca i dece ojača. Najstariji sin Medoks, koji je nedavno napunio 17 godina, ne mora da se pridržava odluke suda, jer je stariji od 16 godina.

(Sputnjik)

3 komentara
  1. Anonimni

    ne treba nam ova kurvestija za primer. Imamo blize “ dragu“ Seve

  2. Anonimni

    Sa ovom silikonkom ste stvarno dosadili ! Koga više ona zanima ?

  3. bambi

    Ovakvih majki u Srbiji koliko hocete. 100.000 bebe i male dece ne mogu da vide svoje oceve i da zive sa njima jer im to ne dozvoljavaju majke koje oceve ucenjuju za novac. Dakle, majke koriste vlastitu decu da bi zaradjivale. Alimentaciju treba pothitno ukinuti i time bi se broj sponzoruse, straleta i kurvestina sveo na nulu. Svako dete treba da bude podjednako i sa ocem i sa majkom i svako je u obavezi pri tome da se stara o deci.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike