U trendu

Kakva promena: Monika Beluči postala fatalna plavuša (foto)

Italijanska glumica Monika Beluči  iznenadila je svoje obožavaoce velikom promenom svog izgleda. Iako je decenijama poznata kao zanosna brineta, 54-godišnja glumica je zbog uloge u francuskoj televizijskoj seriji ‘Dix pour cent’ postala fatalna plavuša.

Obožavaoci su na društvenim mrežama odmah počeli da joj udeljuju komplimente za izgled, a Monika je naglasila da je to samo privremena promena.

Ipak, nisu svi bili mišljenja da joj plava boja kose pristaje.

– Ne radi to. Vrati se svojoj boji. Imaš prelepo lice. Dobro, to je možda jer smo navikli da te viđamo sa smeđom kosom, ali nekako si mi samo takva privlačna oku – bio je samo jedan od komentara.

https://www.instagram.com/p/BqMYMoQn9YQ/

Fanovima nije trebalo dugo da ih njena promena podseti na onu koju je uradila za potrebe filma „Malena“ iz 2000. Tada je dugu i gustu crnu kosu skratila, obojila u crveno, a onda i u plavo.

Iako je se njena boja kose menjala, glumičina lepota i savršena figura s kojom bi mogla parirati i duplo mlađima od sebe, ostaju. Ipak, Belučijeva uvek ističe da nije opsednuta mršavošću.

– Ja sam žena i imam obline. Naravno, ako si prirodno mršava, onda je to predivno. Međutim, ako si zaokružena i imaš obline, tada mislim da ne moraš da menjaš svoje prirodno stanje – ispričala je nedavno Monika, koju mnogi smatraju jednom od najlepših žena na svetu.

Kako se vama dopada ova promena slavne glumice?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.