„Kul momci“ ponovo najgledaniji

Iako je proteklog vikenda čak šest novih filmova ugledalo mrak bioskopskih sala širom Amerike, komedija „Kul momci“ („Superbad“) i ove nedelje suvereno vlada top-listom najgledanijih filmova. Film za čije snimanje je bilo izdvojeno 20 miliona dolara zaradio je 18 miliona u drugom vikendu prikazivanja, što mu je donelo ukupnu zaradu od preko 68 miliona dolara do sada.
„Kul momci“ je savremena priča o trojici neprilagođenih tinejdžera koji završavaju srednju školu. Oni su najbolji drugari, ali su prinuđeni da se razdvoje budući da odlaze na različite koledže. Evan (Majkl Sera) je simpatičan, pametan i prestrašen. Set (Džona Hil) je nepristojan, nepostojan i previše zaokupljen suprotnim polom. Fogel (Kristofer Minc-Plas) je, prosto, izgubljen slučaj. Ovo je priča o njihovim neuspelim pokušajima da se jedne burne noći, jedne strašne, ponižavajuće noći koja se pamti čitav život, približe devojkama koje im se sviđaju.
Film je režirao Greg Motola (Greg Mottola), a scenario su napisali dugogodišnji saradnici Džada Apatoua – Set Rogen (Seth Rogen) i Evan Goldberg. „Kul momci“ će u našim bioskopima početi da se prikazuje od 1. novembra.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za četvrti vikend (24-26.) avgusta:

  1. "Kul momci" ("Superbad")
  2. "Bornov ultimatum" ("The Bourne Ultimatum")
  3. "Gas do daske 3" ("Rush Hour 3")
  4. "Mr. Bean’s Holiday"
  5. "War"
  6. "The Nanny Diaries"
  7. "Simpsonovi na filmu" ("The Simpsons Movie")
  8. "Stardust"
  9. "Lak za kosu" ("Hairspray")
  10. "Invazija" ("The Invasion")

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.