U trendu

Lepa glumica bila je Čolina ljubav iz mladosti, posvetio joj je svoj najveći hit

Zdravko Čolić skoro pet decenija važi za jednu od najvećih balkanskih zvezda, ali i velikog zavodnika bivše Jugoslavije.

Popularni Čola je srećno oženjen Aleksandrom Čolić već skoro dve decenije, ali njegova supruga retko se pojavljuje u javnosti i ne daje izjave za medije.

Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu pre braka sa Aleksandrom bio je dosta buran.

Čola je medijima otkrio mnoge detalje ljubavni, a o prvoj ljubavi, glumici Jasni Orneli Beri retko je govorio. O njihovom odnosu govorila je ona i rekla da su se jako mladi zaljubili u Sarajevu.

– Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega – rekla je Jasna u jednoj emisiji.

Jasna je u vreme veze s Čolom bila jedna od najlepših sarajevskih devojaka.

– Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu “Noć mi te duguje” – koju je sam napisao, rekla je Jasna.

– Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili hodali. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji – kaže njegova bivša ljubav koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pevaču, prenosi Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)