U trendu

Letnji ljubići (2)

U filmu „I Could Never Be Your Woman“ Ejmi Hekerling (Amy Heckerling) glavne uloge poverene su Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer) i Polu Radu (Paul Rudd). Starija raspuštenica (Fajfer) konačno nalazi sreću u ljubavi s mlađim čovekom (Rad). Dok njihova veza postaje dublja od površne seksualne privlačnosti, njena ćerka u tinejdžerskim godinama počinje da se pita da li su leptirići koje oseća u stomaku u prisustvu jednog dečka iz škole ono što odrasli nazivaju ljubavlju. Naravno, sve je moguće kada majka priroda (Trejsi Ulman; Tracey Ullman) umeša svoje prste.
U toku leta debitovaće i film „Broken English“ s Parker Pouzi (Parker Posey), Dreom di Mateo (Drea de Matteo), Piterom Bogdanovičem (Peter Bogdanovich) i Džinom Roulands (Gena Rowlands) u glavnim ulogama. Nora, nesrećna u ljubavi, u kasnim tridesetim konačno upoznaje simpatičnog Džulijana, koji posle nekoliko nedelja zabavljanja odlučuje da se vrati u Pariz. Da je samo malo bolje pazila i zapamtila prezime svog dragog, Nora ne bi morala da proveri svakog Džulijana u Parizu.
U filmu „License to Wed“ Kena Kvapisa (Ken Kwapis) glavne uloge tumače Mendi Mur (Mandy Moore) i Robin Vilijams (Robin Williams). Mladi par koji je odlučio da se venča ne sluti da se posle godina traženja ljubavi muke nisu završile odlukom da se venčaju. Njihov nametljivi pop zahteva da mladenci pre velikog dana prođu njegov intenzivni i sumanuti predbračni test.
U avgustu ćemo gledati i biografski film o književnici Džejn Ostin – „Priča o Džejn“ („Becoming Jane“). Glavne uloge poverene su En Hatavej (Anne Hathaway), Džuli Volters (Julie Walters), Džejmsu Mekavoju (James McAvoy), Džejmsu Kromvelu (James Cromwell) i Megi Smit (Maggie Smith). Film je režirao Džulijan Džerold (Julian Jarrold).
Ova romantična istorijska drama govori o Džejn Ostin kada je imala samo 20 godina. Džejn je ćerka velečasnog Ostina (Kromvel), koji je starešina crkve u ruralnoj oblasti južne Engleske. Ona pokušava da se odupre nagovorima porodice da se uda za gospodina Vizlija, bogatog, ali dosadnog sestrića ledi Grešam (Smit), koja je niži član britanskog plemstva. Džejn ima srce umetnika i nada se da će uspeti da se dokaže kao muzičar i pisac. Uskoro će sresti Toma Lefroja (Mekavoj), koji će je zaintrigirati u svakom smislu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.