U trendu

Lidija Vukićević ŠOKIRALA izjavom: Cenim žene koje se bave prostitucijom, to je težak posao

Glumica Lidija Vukićević, najpoznatija po ulozi fatalne Violete iz „Boljeg života“, za Alo odgovorila je na neka škakljiva pitanja. U intervjuu Lidija je otkrila šta misli o razvodu, pobačaju, prostituciji, homoseksualcima…

„Razvod nikad nije bio sramota, a kamoli danas. Kada nešto ne ide, ne treba živeti u tome. Svako ima pravo na svoj život i na svoj odabir, tako da se u svakom slučaju treba razvesti ako nije dobar brak, jer tu stradaju svi“, tvrdi ona.

Homoseksualce načelno podržava, ali ne sviđa joj se mogućnost da usvajaju decu.

😘❤️👋👋👋

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

„Što se mene lično tiče, ja nemam ništa protiv. Stvarno. Neka stvaraju brakove, neka rade šta god hoće. Ja imam divne prijatelje koji su gej i nemam problem s tim. Ipak, nisam za to da usvajaju decu“, rekla je Lidija.

Na pitanje da li je abortus greh odgovorila je potvrdno: „Moram da budem iskrena. Za mene je abortus uvek greh.“

Osim što smatra da eutanaziju i lake droge treba legalizovati, osvrnula se i na prostituciju.

„Ja cenim taj posao, iskreno da vam kažem, i žene koje se bave prostitucijom, jer je to veoma težak posao. Nikada ne pljujem po njima. One koje se time bave pošteno rade svoj posao. Mnogo je nepoštenije ono što se ne zove prostitucija, a radi se na isti način. Ima dosta primera, u koje ne bih dalje ulazila. U svakom slučaju, najmanji su problem one koje priznaju da se time bave“, zaključila je glumica.

1 komentar
  1. neznam pojma

    najpoznatija po ulozi violete i one kucne pomocnice iz zikine dinastije….gole sise i dupeta….sto je forsirate nije mi jasno,al aj…..sloboda sisama,smrt grudnjacima 😛

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike