Ljubav na prvi pogled: Kako su se zavoleli Megan Markl i Princ Hari

Princ Hari i Megan Markl danas će se stupiti u brak. Kraljevsko venčanje održaće se u kapeli St. George u Vindsoru, gde je Hari i kršten.

Sve oči su uprte u poznati par, ali kako je sve počelo? Niko nije mogao ni da pretpostavi da će Hari za suprugu odabrati pripadnicu Holivuda, glumicu, slavnu ženu, a uz to i razvedenu. Međutim, ljubav se dogodila i posle manje od dve godine veze – Hari i Megan ulaze u braku, prenosi Dnevnik.hr.

Ljubav je počela sastankom na slepo, a, prema rečima para – zaljubili su se na prvi pogled.

Do trećeg sastanka već su spavali iznad zvezda u Bocvani. Pobegli su tamo i spavali pod otvorenim nebom. Sve to događalo se sredinom 2016. godine. Potom se Megan vratila u Toronto da bi nastavila snimanje serije „Suits“, ali  par se u tajnosti sastajao nekoliko nedelja.

Svojevremeno je Hari čak svoju devojku posetio i na snimanju serije. Tada je i u visokom londonskom društvu počelo da se šuška o vezi princa i Megan.

Novinar Tom Bredbi priseća se da je vest čuo od Harijevih bliskih prijatelja, koji su odmah otkrilli i da je veza prilično ozbiljna.

Neizbežno, ljubavna priča dvoje javnih ličnosti nije mogla dugo ostati skrivena. Ubrzo su tabloidi krenuli sa svojim pričama, a u nekima i nije bilo previše istine. Marklova se osećala prilično loše. – Tada sam odlučila da neću ništa čitati, niti pozitivno niti negativno – rekla je kasnije Megan za BBC.

Princ je, međutim, imao drugačiji pristup pa je napisao oštro otvoreno pismo koje je objavila Kensingtonska palata. Pismo je otkrilo i pokazalo koliko je princ zaljubljen u Megan. Ono što je svakako spojilo ovaj par jeste i ljubav prema humanitarnom radu. Oboje su na tom polju jako angažovani pa ih je ta tema dodatno povezala.

Službeno su se Megan i Hari prvi put zajedno pojavili u Torontu, na održavanju Invictus Games, takmičenja ranjenih veterana, koje je 2014. godine pokrenuo upravo princ Hari. Sve oči od tada uprte su u ovaj par, koji će se danas zakleti na večnu ljubav.

1 komentar
  1. Anonimni

    Jao, te farse i licemerja ! Englezi i humanitarni rad ??!! Ha,ha,ha

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike