U trendu

Luda mladost: Zvezde koje su postale roditelji kao tinejdžeri

Čarli Šin (51) je tek 2010. godine otkrio da ima kćerku Kasandru, koju je dobio kada je imao samo 19 godina, sa svojom srednjoškolskom devojkom Polom Profit. Kasandra se tada udavala, a tri godine kasnije, rodila je kćerku. Šin je postao deda u 47 godini.

Reper Lil Vejn (34) je postao otac sa 15 godina. Sa svojom devojkom Tojom venčao se 2004. godine. Par je raskinuo nakon dve godine braka, a reper je kasnije dobio još troje dece sa tri različite žene. Vejn je jednom prilikom rekao da bi hteo u penziju nakon 35. godine kako bi mogao u potpunosti da se posveti svojoj deci.

Sofija Vergara (44) svog sina Manola je rodila kada je imala 18 godina. Tada je već bila u braku sa Džoijem Gonzalezom. Od njega se rastala već iduće godine pa se sa sinom preselila u Los Anđeles kako bi ostvarila glumačku i manekensku karijeru.

Rozen Bar (64) je rodila kćerku Brandi kada je imala 17 godina i dala je na usvajanje jer nije mogla da je izdržava. Kada se proslavila, kontaktirao je jedan tabloid koji je obavestio da su joj pronašli kćerku. Rozen i Brandi su ponovo postale porodica. Bar ima još troje dece sa prvim suprugom Bilom Pentlandom i sina Baka sa trećim suprugom Benom Tomasom.

Džejmi Lin Spirs (26) krenula je stopama starije sestre Britni u svet zabave. Sa 13 godina, Džejmi Lin dobila je svoju TV seriju ‘Zoey 101’. Sa 16 godina je zatrudnela pa je napustila glumu i potpuno se posvetila vaspitanju kćerke Medi.

Mlađa sestre Bijonse, Solanž (31), izbegavala je svetla reflektora sve do pre nekoliko godina, kada je izdala svoj prvi samostalni album. Pevačica se udala za sportistu Danijela Smita 2004., kada je imala 17 godina, a godinu dana kasnije rodila je sina. Iako je brak propao 2007. godine, par zajedno odgaja dete.

En Nikol Smit rodila je sina Danijela kada je imala 19 godina. Bivša Plejbojeva zečica sama je odgajala svog sina. Na žalost, njihove sudbine bile su tragične. Danijel je umro sa 20 godina od posledica predoziranja tabletama, a En je umrla šest meseci kasnije, prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike