Markl zajedno s kraljevskom porodicom na božićnoj službi (video)

Verenica princa Harija, američka glumica Megan Markl, pridružila se danas britanskoj kraljevskoj porodici na božićnoj službi u crkvi u Norfolku, ispred koje su se okupili meštani.

Tokom svog prvog pojavljivanja u javnosti s kraljicom, Markl se nasmejala i na kratko mahnula, a na putu ka kraljičinoj rezidenciji se, zajedno princom Harijem, zaustavila da razgovara sa lokalnim stanovništvom, prenosi AP.

Par je stigao na crkvenu službu u crkvi u gradu Sandrigemu zajedno sa princom Vilijamom i njegovom suprugom Kejt, vovotkinjom od Kembridža.

Službi su prisustvovali i pričevi Filip i Čarls, vojvotkinja od Kornvola Kamila i drugi članovi kraljevske porodice, navodi Bi-Bi-Si.

Ovo je prva proslava Božića kraljevske porodice kojoj se pridružila i Markl.

Kako je ranije objavljeno, u tradicionalnoj snimljenoj poruci za Božić, kraljica je rekla da se kraljevska porodica raduje tome što će moći da „pruži dobrodošlicu novim članovima naredne godine“ što je, kako navodi AP, očigledno aludiranje na verenicu princa Harija i na bebu koju princ Vilijam i njegova supruga Kejt očekuju na proleće.

Kraljica je iskoristila tradicionalnu godišnju poruku za Božić da oda priznanje načinu na koji su se London i Mančester držali zajedno nakon terorističkih napada u tim gradovima ranije ove godine.

U izvodima iz obraćanja, koje je objavila Bakingemska palata, vidi se da je kraljica pohvalila „snažan identitet“ Mančestera, koji je bio meta samoubilačkog bombaškog napada u maju, i Londona, u kojem su bili napadi na parlament, Londonski most i druga mesta, preneo je AP.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike