U trendu

Medoks progovorio o poslovnoj saradnji s mamom: „Ona je čudo!“

Medoks više nije mali. Osim što je punopravan član jedne od najpoznatijih porodica na svetu, sa 16 godina već pokazuje rad kojim ga je zarazila njegova majka Anđelina Džoli.

Iako mu je tek 16 pa bi, kao mnoga druga deca slavnih roditelja, svoje vreme mogao da troši na mladalačke ludosti, Anđelina je ipak odlučila da mu da odgovornost i poduči ga brojnim tajnama svog zanata. Uostalom, njegovo ime već dugo nije nepoznanica u filmskom svetu pa je 16-godišnjak imao ulogu izvršnog producenta na Anđelininom filmu „First They Killed my Father“ koji se premijerno može videti na Netflixu.

My mom will always be my role model.

A post shared by Maddox Jolie-Pitt (@maddoxjoliepitt) on

Imao je puno dužnosti koje je morao da obavlja oko pripreme, organizacije, provere, a kako je izjavio za magazin People, trudio se da pomaže gde god je zapelo. A u Kambodži nije bio sam. Anđelina je angažovala i mlađeg Paksa, koji je pomogao u produkciji i radio kao fotograf na setu.

Kao što je već dobro poznato, film je smešten u Kambodžu, Medoksovoj domovini pa je Anđelina puno puta istakla kako svoju usvojenu decu želi što više da približi njihovim korenima. To je bio jedan od glavnih razloga zašto ih je povela sa sobom na snimanje. Sve je ispalo super jer su se klinci jako dobro snašli i baš uživaju radeći sa mamom.

Zato se ne čudimo Medoksovim rečima kad su ga pitali kako je raditi sa svojom mamom?

Family

A post shared by Maddox Jolie-Pitt (@maddoxjoliepitt) on

„Ona je užasno zabavna, smešna i lako je raditi s njom. Ona je pravo čudo!“, istakao je Medoks, koji je zapravo dobar deo godine proveo na relaciji Amerika-Kambodža jer, ne samo da je radio na filmu, on je glavni ‘krivac’ za film. Navodno je upravo Medoks podsticao na snimanje ovog filma koji je postavljen u vreme genocida Crvenih Kmera, a govori o Anđelininom bliskom prijatelju Luongu Ungu, koji je u to vreme živeo u Kambodži.

Novinari su se pitali nije li to ipak malo previše tragična priča za 16-godišnje dete, ali Anđelina se ne boji emocionalnih posledica. „On je insistirao da sazna istinu, pomagao mi je u istraživanju i sad nastavlja da pomagaže na setu, u zemlji u kojoj je i njegova porodica proživljavala tu istorijsku tragediju.“

Uostalom, znala je da kaže: „Med dobro poznaje sam sebe i ako on tvrdi da je spreman da sve sazna, verujem mu da je spreman.“

Medoks je više od četiri meseca proveo sa njom u radu, uspeo je malo bolje da upozna izvornu tradiciju i kulturu zemlje svog porekla, uspeo je da udahne deo svoje istorije i polako se priprema za filmski svet, prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike