Miroslav Ilić o krizi na estradi: „Dovoljno mi je 3.000 evra da izguram mesec“

Pevač Miroslav Ilić (70) našao se u centru pažnju zbog svoje izjave da mu je za normalan život tokom jednog meseca za „pristojan život“ potrebno skoro 13 prosečnih srpskih penzija.

Kriza je pogodila celu srpsku estradu i muzičari već mesecima ne nastupaju te nemaju skoro nikakve prihode. Govoreći o dubokom jazu na domaćoj estradnoj sceni, teškom stanju jednih i konstantnom hvalisanju drugih, legendarni pevač je izjavio:

– Ne volim da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje. Za sve ove godine jesam radio i zaradio – rekao je pevač za Novu.rs i dodao koliko mesečno prosečno novca potroši.

– Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život – dodao je.

Nije dugo trebalo da nakon ove izjave korisnici Tvitera počnu da se šale na račun pevača na društvenim mrežama, te su mu neki poručili da je i njima potrebno toliko, ali nemaju ni približno, dok je druge razbesneo svojom izjavom o novcu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.