U trendu

Mučno svedočenje Džonijeve bivše: Kada je pijan i drogiran, postajao je čudovište

Brak između Džoni Depa i Amber Herd trajao je kraće od dve godne, okončan je burno i posle razvoda u javnost je izneto mnogo prljavog veša glumačkog para, a saga se nastavlja i na sudu.

Amber je optužila 23 godine starijeg glumca za nasilje, a Dep nju da samo želi da od njega izvuče novac lažima i podmetanjima.

Glumica je razvod zatražila u maju 2016. i od suda odmah dobila privremenu sudsku zaštitu od Džonija. Kao razlog zahteva za razvod braka glumica je navela ‘nepomirljive razlike’, a nasilje je, po njenim rečima, kulminiralo neposredno pre pokretanja parnice za razvod, kada joj je Dep navodno bacio mobilni u lice i porazbijao stvari u stanu.

Sada je na sudu Herd detaljno opisivala njihov odnos iz tog vremena.

– Kada je pijan i drogiran postajao je nasilnik i čudovište. Kombinovao je drogu i lekove i u tim stanjima sam bila prestravljena. Posle se ne bi ni sećao svega što je radio. Volela sam ga i zato sam mu verovala da će se promeniti i prestati sa svime, ali to je bila laž – ispričala je glumica, a prenosi PageSix.

Herd je govorila i o navodnoj ljubomori glumca.

– Tokom jednog privatnog leta bio je potpuno pijan od ranog jutra. Zamerao mi je što sam dan ranije za potrebe filma snimala romantičnu scenu sa Džejmsom Frankom. Drao se i gađao me stvarima, a zatim udario u leđa – dodala je Amber.

Dep, prema njenom svedočenju, nije prezao od nasilja pred drugima, a pogotovo ne kod kuće.

– Celu noć je pio i drogirao se. Ujutro kad sam se probudila, dočekao me i počeo da me maltretira. Tog dana me je izudarao više puta, pljuvao me, gađao bocama… bojala sam se za svoj život – opisala je glumica u dugotrajnom i mučnom svedočenju.

Depov advokat ranije je odbacio optužbe, navodeći da Amber pokušava da preko lažnih optužbi stekne fonansijsku korist, međutim ona je sav dobiveni novac od razvoda donirala u humanitarne svrhe i tako pokušala da dokaže da joj glumčev novac nije motivacija.

Glumica i manekenka nakon ružnog prekida s Depom bila je u vezi sa milijarderom Ilonom Maskom, ali je i taj odnos ubrzo prekinut.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.