Najgledaniji filmovi u Americi (1)

Dva rimejka našla su se na drugom i trećem mestu liste najgledanijih filmova u Americi protekle nedelje. Diznijev porodični film – „The Shaggy Dog“, debitovao je na drugom mestu liste najgledanijih filmova u Americi. Glasove likovima iz ovog animiranog filma pozajmili su Tim Alen (Tim Allen), Robert Dauni Džunior (Robert Downey Jr.), Kristin Dejvis (Kristin Davis) i Deni Glover (Danny Glover).

Ovaj film je rimejk originalnog Diznijevog filma iz 1959. godine – „The Shaggy D.A.“. Alen igra Dejva Daglasa, tužioca koga jedan ujed psa lutalice pretvori u bleskastog ovčarskog psa. Na taj način on se transformiše iz oca porodice u porodičnog psa. Dejv strašno nedostaje surpuzi (Dejvis) i deci, koja su i ovako morala da se naviknu na njegova retka pojavljivanja u kući. Ukućani su nesvesni da im je otac i suprug sad bliži nego ikad, a Dejv najviše na svetu želi da ponovo postane otac, jer mu je uloga psa omogućila pristup snovima i željama njegove dece.

Na trećem mestu liste nalazi se horor „The Hills Have Eyes“, rimejk istoimenog filma Vesa Krejvena (Wes Craven) iz 1977. godine. Film u kome igraju uglavnom nepoznati glumci govori o porodici koja u toku putovanja automobilom kroz Ameriku napravi opasno skretanje i nađe se usred tajne vladine atomske zone. Karterovi će uskoro shvatiti da je naizgled nenaseljeno područje dom krvožedne mutant porodice i da su oni njihov plen.

Na krilima potpuno neočekivanog Oskara za najbolji film, „Fatalna nesreća“ („Crash“) počela je ponovo da se prikazuje u američkim bioskopima iako je pre nekoliko meseci predstavljena kao DVD izdanje. Ovaj film je tako zabeležio ukupnu zaradu od 54 miliona dolara.

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike