U trendu

Najpoznatiji ljubavni par iz rijalitija više nije zajedno?

Marijana Kovačević i Nikola Nemešević, par čija se ljubav rodila u rijalitiju „Veliki Brat“, imali su buran ljubavni odnos koji su prošle godine u avgustu krunisali brakom.

Kako prenose 24 sata, u braku su izdržali tek godinu dana jer se Nemeš, navodno, vratio porodici u Beograd, a Marijana i dalje živi u Zagrebu, gde radi u jednom kafiću. Na pitanje novinara da li je istina da više nisu zajedno, Marijana nije htela da komentariše.

Par se upoznao 2011. godine u „Velikom Bratu“ i Marijana je u to vreme bila u braku, a nakon izlaska iz šoua rastala se i sa kćerkom odselila od supruga. Sa Nemešom je na početku vezu održavala na daljinu jer je on živeo u Beogradu, a ona u Zagrebu i to je funkcionisalo neko vreme, ali par je odlučio da raskine. Pomirili su se nakon dve godine razdvojenosti i venčali u Novigradu.

Kum, kuma i Nemeševići udaraju pečat #whitewedding

A post shared by Kežuelna dominacija™ (@nemesh.boban.dzunglica) on

– Ne mislim da je brak najveći dokaz ljubavi, ali imao sam potrebu da na taj lep način zaokružimo priču koja je bila prilično turbulentna. Hteli smo da to bude novi početak, prvo poglavlje u mirnom razdoblju i osnova da jači nego ikada nastavimo dalje –rekao je Nemeš nedugo nakon venčanja.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike