U trendu

Najveća tajna „Maratonaca“: Mija Aleksić ispao džentlmen tokom scene koja je izbačena iz filma

Osim plejade neverovatnih glumaca koji su nosili naslovne uloge u filmu „Maratonci trče počasni krug“, ništa manje značajne nisu ni sporedne role.

Jedna od najupečatljivijih sporednih rola, sluškinje Olje, bila je poverena glumici Melita Bihali, a ona je godinama kasnije otkrila i jednu tajnu sa snimanja.

Naime, jedna scena je snimljna ali nikada nije prikazana. U njoj se više objašnjava sam lik sluškinje Olje i njene uloge u domu Topalovića kao „osobe za sve“ – čak i za seks!

Scena je išla ovako – Aksentije Topalović (Mija Aleksić) i služavka Olja (Melita Bihali) u krevetu su i na vratima se pojavljuje Laki (Bata Stojković) i glasno kaže: „Tata, šta to radiš, večeras je moj red!“.

– Snimatelj Boža Nikolić insistirao je da Mija povuče sa nas čaršaf i da ja ostanem gola. Nisam pristala na to, jer se nismo tako dogovorili pre snimanja. Pobegla sam ogrnuta čaršafom u ćošak. Scena je bila veoma simpatična uz Batino pitanje koje je usledilo: „Tata, mogu li bar da gledam?“ – ispričala je Melita godinama kasnije, a prenosi Kurir.

Glumica je dodala i da je Mija Aleksić ispao pravi džentlmen tokom snimanja.

– Onda je Mija Aleksić stao u moju zaštitu rekavši da me ostave na miru, jer nije bio takav dogovor – dodala je Melita, objašnjavajući da je cela scena do kraja snimanja ispala iz filma verovatno zato što je bila „prizemnija“ od ostalih.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike