U trendu

Nakon samo nekoliko meseci: Brak Džastina Bibera pred najvećim testom

Američka televizijska voditeljka Vendi Vilijams je pozvala Hejli Boldvin da se razvede od pevača Džastina Bibera, uprkos činjenici da se par venčao pre samo nekoliko meseci, prenosi Dejli Mejl.

Ona je u svojoj emisiji govorila o mentalnom zdravlju poznatog pevača i istakla da je Hejli (22) isuviše mlada da se time sada bavi. Džastin Biber je nedavno na Instagramu priznao da se bori protiv depresije i istakao je da je njegova borba velika, prenosi Miror.

– Samo sam želeo da vas obavestim. Nadam se da će vas pogoditi ono što preživaljavam. Mnogo sam se mučio. Osećam se nepovezano i čudno. Samo sam želio da vas obavestim i zamolim da se molite za mene – napisao je on.

Umesto da podrži pevača, Vendi Vilijams je istakla da bi Hejli trebala da ostavi Džastina zbog ljubavi i brige u nadi da će u budućnosti imati šansu za bolji brak. Vendi veruje da bi Džastinov problem mogao imati negativan efekt na njihov odnos, osim ako mu Hejli ne ostavi prostor da se pozabavi svojim problemima.

Kako prenose mediji, istakla je da strahuje kako će se Džastin ponašati kada bude postao otac.

– Hejli Boldvin ima 22 godine i ona je tek udata žena. Mislim da bih se ja na njenom mestu htela razvesti u ime ljubavi. U ime ljubavi i prijateljstva. Imam 22 godine, srela sam te kada sam imala 17… Sada je on pod lupom javnosti, a šta će biti kada budu dobili decu – rekla je ona.

Tu se i zapitala da li bi Džastin bio dobar otac i istakla da je sve to previše za jednu devojku od 22 godine i da bi se oni mogli brzo razvesti. – Ovo vam kažem u ime ljubavi, nisam zlobna. Srećno, deco – rekla je ona.

Vendi je navela i da je Džastin dosta toga prevalio preko svojih leđa u toku svog života, a posebno jer je veoma mlad postao slavan.

S druge strane, Hejli je odrasla u poznatoj porodici pa joj je bilo lakše da se nosi sa popularnošću.

3 komentara
  1. Anonimni

    Umri

  2. Per

    Da li je moguće da je ovo vest?

  3. bambi

    A ko je sad pa ovaj?

Napišite komentar