Nazivali su je kravom, a danas zbog svog izgleda zarađuje milione (foto)

Kanadska manekenka Vini Harlou ima samo 22 godine, a već je jedna od najtraženijih manekenki na modnim pistama. Dizajnere je osvojila samopouzdanjem i stavom, s obzirom na to da se ne uklapa u klasične stereotipe o manekenkama.

Vini od detinjstva boluje od vitiligo, poremećaja u pigmentaciji kože koje se manifestuje velikim belim „mrljama“ na koži. Njena neobična lepota do izražaja je posebno došla prve večeri festivala u Kanu, kada je u prelepoj plavoj haljini pozirala na crvenom tepihu, podsećajući na princezu.

🌲/🌲

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

Ova lepotica proslavila se u šou „America’s Next Top Model“, a u brojnim intervjuima govorila je o zlostavljanju sa kojim se susrela u školi zbog svog izgleda. Vršnjaci su je često zvali zebrom ili kravom. Odlučila je da je ništa neće sprečiti u tome da ostvari svoj san i postane model.

„Želim da dokažem da osoba može da sledi svoje snove uprkos ‘manama’ i smetnjama“, rekla je i dokazala da je itekako znala kako da iskoristi svoje „mane“.

"Show me something natural…" 💋🎶

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

„Volim sebe. Zato su mi prilike počele da padaju u krilo. Zahvaljujem Bogu za svaku od njih. Pokušajte da volite sebe“, rekla je.

1 komentar
  1. verujem u bolje sutra

    neko u problemu vidi tragediju,neko priliku

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike