U trendu

Neverovatan nastup koji je šokirao sve: „Ovo je prava magija“ (video)

Prva epizoda 12. sezone emisije „Britain’s Got Talent“ ostaće upamćena po neverovatnom i emocijama nabijenom nastupu 46-godišnjeg mađioničara Marka Spelmana iz severnog Londona.

Mark je oduševio svojim nastupom u kojem je njegova ćerkica pogodila misli članovima žirija

Mađioničar je najpre, smireno, sišao do žirija i svakom članu podelio jedan predmet – flomaster i knjigu, Rubikovu kocku, karte i kutiju bojica. Svaki član žirija imao je zadatak; nasumce da zaokruži reč u knjizi bez gledanja, premeštanje boja na Rubikovoj kocki, biranje jedne karte na kojoj je bio određen lik i biranje jedne bojice.

Mark se nakon toga popeo ponovno na binu i pokazao svima kako izgleda prava magija. Na video-bimu upalio je kratki kućni film koji prikazuje borbu njegove trudne žene s rakom i hemoterapijama. Njegova ćerkica sve je uspešno podnela i preživela, a u snimku starom dve godine, Izabela, kako se malena devojčica zove, pogodila je sve što je žiri držao u rukama – reč u knjizi, boje na Rubikovoj kocki, tačnu kartu s likom, bojicu…

Ova magija oduševila je sve članove žirija, voditelje, ali i gledaoce, i svi se pitaju kako je Spelman uspeo da izvede ovo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike