U trendu

Nove avanture Spajdermena u maju

Japanski gigant, kompanija „Sony“, premestio je svetsku premijeru novog blokbastera – filma „Spider-Man 3“, u Tokio (umesto tradicionalne premijere u Los Anđelesu i Njujorku), koja će zvanično obeležiti početak letnje bioskopske sezone. Premijera filma održaće se 16. aprila u „Toho Cinemas Roppongi Hills“ centru. Među brojnim zvanicama naći će se i protagonisti filma: Tobi Megvajer (Tobey Maguire), Kirsten Danst (Kirsten Dunst), Džejms Franko (James Franco), kreator ovog Marvelovog stripa – Sten Li (Stan Lee), i režiser Sem Rejmi (Sam Raimi).
Spajdermen će se u trećem nastavku suočiti sa čak tri negativca: novim Goblinom, Sendmenom i Venomom. Uigranoj ekipi pridružuju se Tomas Hejden Čerč (Thomas Haden Church), koga znamo iz filma „Stranputice“, kao Flint Marko – Sendmen, Tofer Grejs (Topher Grace), iliti Erik iz TV serije „Vesele sedamdesete“, kao Edi Brok – Venom i Brajs Dalas Hauard (Bryce Dallas Howard), koju znamo iz filmova „Gospa iz vode“, „Manderlej“ i „Zabit“, kao Gven Stejsi. Tu su još i Džejms Kromvel (James Cromwell), Elizabet Benks (Elizabeth Banks) i Tereza Rasel (Theresa Russell).
Piter Parker konačno uspeva da nađe ravnotežu između svoje ljubavi prema Meri Džejn i svojih dužnosti superheroja. Međutim, nailaze teški dani. Dok Spajdermen uživa u popularnosti zbog dobrih dela koja je počinio i dok ga progoni Gven Stejsi (Brajs Dalas Hauard), koja želi da zauzme mesto koje u njegovom životu zauzima Meri Džejn, Piter postaje preterano samouveren i zapostavlja osobe koje najviše brinu o njemu. Njegovo probuđeno samopouzdanje postaće ugroženo kada se suoči sa dva najopasnija zlikovca do sada – Sendmenom i Venomom. Oni će postati pretnja njemu i osobama koje voli.
Prva dva dela Spajdermen franšize pobila su brojne rekorde na bioskopskim blagajnama širom sveta. Zbirna zarada prva dva filma iznosi oko milijardu i šeststo miliona dolara.
Domaća premijera filma „Spider-Man 3“ zakazana je za 2. maj u Centru „Sava“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)