U trendu

O naklonu Megan Markl pred kovčegom kraljice bruji ceo svet: Pogledajte zašto (video)

Kraljevska porodica juče je dopratila kovčeg kraljice Elizabete u Vestminster. Kraljičini sinovi, ćerka i sinovi pešice su pratili kovčeg u procesiji od Bakingemske palate do Vestminstera, a Kamila, Kejt i Megan su im se pridružile na ulazu. Vindzori su zajedno stajali ispred kovčega dok je trajala kratka molitva, a potom je postavljena straža oko končega.

Nakon završetka ceremonije deca i unuci su se poklonili kraljici, a najviše pažnje izazvao je naklon Megan Markl. Megan se baš duboko naklonila kraljici, a fotografije i snimci se od sinoć šire na Tviteru.

Mnogi su nahvalili Meganin naklon upoređujući je sa Sarom Ferguson koja je bila najbolja u klanjanju kraljici, a mnogi su ljuti na Harijevu suprugu jer se duboko klanja kraljici nakon što je porodicu optužila za rasizam.

„Neko je bio na kursu kod Fergi“, „Licemerka, klanja se ženi čiju je porodicu optužila da su rasisti“, „Koji duboki naklon“, pišu na Tviteru.

Britanci su besni na Megan

Podsetimo, 2020. godine princ Hari i njegova supruga najavili su da se povlače s kraljevskih dužnosti. Vest je šokirala Veliku Britaniju, a princ i Megan otišli su u Kanadu i zatim u SAD.

Godinu dana kasnije dali su intervju Opri Vinfri u kojemu je vojvotkinja optužila kraljevsku porodicu za rasizam i odbijanje pružanja lekarske pomoći u danima kad je imala suicidalne misli. Megan je navela da su neki članovi kraljevske porodice bili zabrinuti zbog boje kože njenog nerođenog deteta te je implicirala da su mu zbog toga odbili da Arčiju daju titulu princa.

Megan Markl danas je popularnija samo od princa Endrua, a veliki deo britanske javnosti želi da se ona i Hari odreknu titula vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)