Objavila prvu fotografiju sa dečkom, svi je popljuvali: Prljava sponzoruša

Glumica Amber Herd, poznatija po razvodu od Džonija Depa, i Elon Musk, milijarder i vlasnik „Tesla Motorsa“ po prvi su put objavili zajedničku fotografiju na svojim Instagram profilima nakon što se već mesecima piše o njihovoj vezi.

Iako je nedavno Amberin otac izjavio da par planira da se venča, čini se da su glumica i preduzetnik ipak odlučili da će ići polako sa svojom vezom. U prilog tome ide i činjenica da su tek sad objavili svoju prvu zajedničku fotografiju.

View this post on Instagram

Cheeky

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Par je bio na jednoj večeri u Australiji, a odmah nakon objave krenule su žestoke kritike i napadi na glumicu.

„Ona uopšte nije uspešna, biće bogata kad se uda za Elona. Najobičnija je belkinja koju sam ikad videla“, pisalo je u jednom komentaru.

„Iskoristiće Elona i onda ga odbaciti baš kao što je i Depa. Niko ne bi trebao ni da priđe blizu ovoj sponzoruši“, glasio je drugi oštar komentar.

https://www.instagram.com/p/BTPyhtBhdn6/?taken-by=elonmusk

„Prljava sponzoruša“, napisao je još jedan pratilac.

„Ne zaboravi da potpišeš predbračni“, napisao je drugi.

„Beži od nje odmah“, sa Eloninim ljubavnim izborom nije bio srećan još jedan obožavalac.

Uprkos žestokim napadima na glumicu, čini se da se milijarder jako zaljubio. Naime, Musk je pokušavao da ugovori sastanak sa glumicom još pre četiri godine kad se nakratko pojavio u filmu „Machete Kills“ u kojm je Amber imala glavnu ulogu, piše Miror. U to vreme glumica je bila udata za Depa, a Elon je navodno bio zainteresovan za prijateljski odnos sa Amber. Elon je tad slao poruke reditelju filma da ga obavesti na kojim će se zabavama Amber pojaviti i tražio da dogovori zajednički ručak.

Nakon snimanja filma, Elon i Amber su uspeli da se vide na jednom humanitarnom okupljanju gde je bio i Dep. Nakon što se se Amber rastala od slavnog glumca, viđena je u Elonovom društvu nekoliko puta ali o njihovoj vezi tek se počelo pisati pre nekoliko meseci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.