U trendu

Obožavaoci zabrinuti: Ko je nepoznata seksi plavuša pored Rajana Goslinga? (foto)

„Ko to sedi pored Rajana Goslinga? Kome pripadaju te bujne grudi?“ – pitali su se korisnici društvenih mreža kada je kamera prikazala Goslinga u publici koji je sedeo pored nepoznate plavuše.

Neka neko spasi Goslinga od tih podivljalih grudi! – napisao je jedan korisnik Tvitera, dok su se žene pitale zašto je Gosling kući ostavio svoju zanosnu suprugu Evu Mendes i došao s ‘bombastičnom’ nepoznatom devojkom.

Zbunjenost nije trajala dugo pa se ubrzo saznalo da se radi o njegovoj sestri, Mandi.

– Napokon sam saznala ko je lepotica pored Rajana. To je njegova sestra! Predivna je – komentarisala je obožavateljka, dok su drugi priznali da se osećaju pomalo ‘čudno’ što komentarišu grudi Rajanove sestre.

Rajanova sestra je večeras osvojila Oskara – napisao je jedan korisnik Tvitera.

Gosling je svoju sestru čitave večeri upoznavao sa holivudskim zvezdama. Glumac je 2007. godine na Oscare poveo svoju majku Donu i sestru.

Rajan se sa ostalom ekipom filma ‘La La Land’, u jednom trenutku našao na pozornici misleći da je film osvojio Oskara za film godine. Kada se ispostavila da su Biti i Danavej dobili pogrešnu kovertu, glumac je ‘uhvaćen’ na kameri kako se podsmehuje celoj situaciji, dok su njegove kolege posmatrali sve u šoku i neverici.

Uhvaćena je i reakcija Eme Stoun, koja je izgledala prestravljeno, a i reditelj ‘La La Landa’ Damijen Čazel bio je u stanju šoka.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike