U trendu

Od haljine s Bogorodicom do helanki: Najgora modna izdanja s 94. dodele Oskara

Osim o dobitnicima (i gubitnicima), nakon dodele Oskara tradicionalno se raspravlja i o modi koja je vrlo važan aspekt ovog prestižnog događanja. Prave se liste najbolje i najgore obučenih, a na ovoj drugoj sigurno niko ne želi da se nađe.

Svaka godina nam donese i neka modna razočaranja ili pak kombinacije koje po mišljenju modnih znalaca nisu primerene tako svečanoj prilici. Izuzetak nije bila ni 94. dodela Oskara koju su vodile Vanda Sajks, Ejmi Šumer i Redžina Hol.

Redžina je promenila nekoliko haljina i kao najbolju modni kritičari izdvajaju smeđi model u kojem je pozirala na crvenom tepihu.

Međutim, ružičasta haljina koju je obukla tokom dodele našla se na većini lista najgore obučenih dama na ovogodišnjoj dodeli.

Ni Ejmi Šumer nije se proslavila u tamnoplavoj haljini Oskara de la Rente koja je naišla na podieljena mišljenja i mnogima se nije dopala.

Najviše čuđenja izazvala je haljina cenjene švedske filmske šminkerke i frizerke Eve von Bahr koja je na dodelu došla u haljini s zaista neočekivanim printom.

Naime, na haljini se nalazi reprodukcija dela slavnog italijanskog renesansnog slikara Rafaela koja prikazuje Devicu Mariju s malim Isusom i Jovanom Krstiteljem.

Eva je svoju neobičnu haljinu nadopunila jednako neobičnom ručnom torbicom u obliku biste. Odlučila je da obuče Sikstinsku kapelu, samo je jedan u nizu duhovitih komentara na njen račun.

Evo još nekih promašaja sa ovogodišnjeg crvenog tepiha.

Hale i Kloi Bejli

Bili Ajliš

Džejda Pinket Smit

KatrinaBalf 

Džulija Vernon

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar