One su najbogatije Srpkinje na svetu (foto)

Mnogobrojne srpske lepotice uspele su da osvoje srca svetskih milijardera. Time su postale ne samo najbogatije Srpkinje, već i bogatašice svetskog ranga.

1. Sandra Meljničenko

Bivša Modelsica udata je za jednog od najbogatijih muškaraca na svetu, ruskog biznismena Andreja Meljničenka. Vrednost njihovog bogatstva procenjuje se 15,5 milijardi dolara.

2. Ivana Berendlka

Još jedna bivša Modelsica, udata je za američkog biznismena Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača Gugla. Njihovo bogatstvo je veće od 100 miliona dolara. Ivana je pre udaje bila manekenka, a sada se bavi modnim dizajnom.

3. Jelena bin Drai

#jelenabindrai

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

Jelena Jakovljević se udala za šeika Saida bin Draija. Njihovo bogatstvo je dve milijarde dolara. Jelena se danas bavi modnim dizajnom, a i vlasnica je dva salona za lepotu, a živi u Dubaiju, prenosi portal CDM.

4. Anika Božić

Manekenka je udata za palestinskog biznismena Jusufa al Saraža, par živi na relaciji između Pariza i Kaira. Anika se takođe bavi modnim dizajnom, a vodi i svoj modni blog.

5. Ivana Božilović

Ivana se kao dete sa roditeljima preselila u Čikago. Udata je za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača kompanije za proizvodnju guma. Često se pojavljivala u tabloidima zbog romanse, a kasnije i braka sa Endruom, koji je bio učesnik treće sezone rijalitija Neženja 2003. godine. U ovom rijalitiju, 25 takmičarki borilo se da osvoje Endruovo srce, pobednicu je verio, ali je kasnije raskinuo i oženio Ivanu. Endru i Ivana su u braku 10 godina i imaju troje dece.

6. Marija Karan

Art+Film #lacma who wore it better ? #markbradford #georgelucas

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

Marija se 2014. udala za holivudskog producenta Džoela Lubina. Sada živi u luksuznoj vili u Holivudu, a često se može videti u društvu svetske elite.

4 komentara
 1. Loli

  Baš lepa vest, članak u stvari.

 2. ontavio

  Muslimani ženite se ženama nevjernika jer nastalo od muslimana muslimanom se rađa. U brojnosti je naša snaga.

 3. Anonimni

  Ni jedna nije sama zaradila to bogatsvo….

 4. Anonimni

  Moja žena je jedna od najbogatijih Srpkinja na svetu – poseduje mene

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike