Oni su nakon raskida shvatili da ne mogu jedno bez drugog

Džastin Biber i Selena Gomez

Bili su u vezi od 2011. do 2014. godine, a često su raskidali. Džastina su mediji povezivali s mnoštvom manekenki, a Selena je potražila sreću sa muzičarem The Weekndom. Nakon što je ta veza okončana, njih dvoje su odlučili svojoj ljubavi da pruže još jednu šansu.

Bruklin Bekam i Kloi Moric

Mladi par upoznao se 2014., a vezu su krili čak dve godine. Nakon što je javnost saznala za njih, prekinuli su, a od ove godine šuška se da su opet u ljubavi. Iako su više puta snimljeni kako razmenjuju nežnosti, o svojoj vezi i dalje mudro ćute.

Kejt Midlton i princ Viliam

Omiljeni kraljevski par na početku veze naišao je na prepreke. Počeli su da izlaze 2004., da bi 2007. prekinuli vezu. Ipak, nakon tri meseca shvatili su da ne mogu jedno bez drugog. U međuvremenu su se venčali i čekaju treće dete.

Liam Harmsvort i Majli Sajrus

Zaljubili su se 2009., na setu filma ‘The Last Song’. Godina 2010. im je bila burna, nekoliko puta su se svađali i mirili, da bi u novu godinu ušli kao slobodni ljudi. Ipak, na proleće 2011. su se pomirili i verili, ali su dve godine kasnije opet raskinuli. Ljubav su obnovili 2016., a sada se šuška da su se i venčali.

Kit Harington i Rouz Lesli

Zvezde serije ‘Igra prestola’ imali su 2012. kratku aferu. Dvije godine kasnije dogodila im se prava ljubav, a ‘pala’ je i veridba.

Megan Foks i Brajan Ostin Grin

Popularni glumci zajedno su od 2004. Ljubav je pukla 2009., ali nakon tri godine su se vratili jedno drugom, venčali se i dobili dvoje dece. Megan je 2015. podnela zahtev za razvod koji je ipak obustavljen, a par je nakon toga dobio i treće dete.

Pink i Keri Hart

Pevačica i njen izabranik postali su par 2001., a verili su se četiri godine kasnije. Pred oltar su stali 2006., a samo dve godine kasnije odlučili da se razdvoje. Nakon manje od godinu dana vratili su se jedno drugom. Par ima dvoje dece.

Džastin Timberlek i Džesika Bil

Pevač i glumica zaljubili su se 2007., a nakon četiri godine odlučili su da raskinu. Ipak, ubrzo su se vratili jedno drugom i početkom 2012. stupili u brak. Imaju sinčića.

Napišite komentar