U trendu

Osladili joj se ćevapčići? Džulija Roberts se vratila u Beograd

Zvezda holivudskih blokbastera i oskarovka Džulija Roberts je u četvrtak ponovo viđena u Beogradu i to u istom restoranu „Smokvica“ u kojem je uživala i kada je krajem jula bila u poseti našoj prestonici.

Glumica, koja je za ulogu Erin Brokovič 2001. godine osvojila Oskara za najbolju glavnu žensku ulogu, u „Smokvici“ je, prema rečima osoblja, pila kapućino u društvu jednog od sinova, koji je jeo specijalitete od pilećeg mesa. Nenametljiva, jednostavna i opuštena, Džulija ni ovoga puta nije izazivala pažnju svojom pojavom, a gosti lokala i osoblje je nisu ni prepoznali. Kako su nam rekli, imaju opravdanje za to – jedna od najplaćenijih svetskih glumica postala je plavuša. Ko im je sedeo u restoranu, shvatili su tek kada je na engleskom jeziku zatražila od konobara da plati račun.

Sudeći prema društvenim mrežama, Robertsova je u četvrtak bila u Italiji na reviji modnog brenda „Kalcedonija“, pa joj je Beograd bio nadohvat ruke, a u njemu – njen suprug Danijel Moder, koji je već mesec dana u našoj prestonici angažovan kao direktor fotografije na snimanju filma „Ibica“. Ekipa ove romantične „Netfliksove“ komedije, predvođena mladim rediteljem Aleksom Ričanbahom, u Beogradu je pronašla mesta koja će u filmu predstavljati Barselonu. Kako saznajemo od izvora bliskih produkciji, Džulijin suprug Danijel Moder i ekipa filma u subotu putuju u Split, kako bi obala Jadranskog mora „glumila“ predele čuvenog španskog ostrva – Ibica, prenose Novosti:

1 komentar
  1. MG

    Da bas je dosla na lose cevape.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike