Pet žena optužilo glumca za seksualno uznemiravanje, on sve negirao

Pet žena je do sada optužilo glumca Džejmsa Franka za seksualno uznemiravanje i nedolično ponašanje.

Kako je preneo Los Anđeles Tajms, od tih žena, njih četiri su bile njegove studentkinje glume, a petoj je bio mentor. Advokat glumca koji je u nedelju na dodeli Zlatnog globusa osvojio nagradu za Najboljeg glumca u komediji, demantovao je ove navode i još jednom za Tajms ponovo ono što je Franko rekao u utorak u emisiji Stivena Kolbera o optužbama za uznemiravanje.

– Vidite, ponosan sam na to što snosim odgovornost za sve što uradim. Te stvari koje sam čuo da su se pojavile na Tviteru jednostavno nisu istinite. Ali u potpunosti podržavam ljude koji javno progovore o nečemu o čemu su tako dugo ćutali. Tako da ja ne želim da ih ni na koji način ućutkujem – rekao je Džejms u emisiji.

Sara Titer-Kaplan, bivša studentkinja Frankove, sada zatvorene, škole glume, Studio 4, na Tviteru je u nedelju, tokom prenosa dodele Zlatnog globusa, napala glumca kada je videla da nosi značku Time’s Up (Vreme je isteklo) u znak podršle žrtvama seksualnog uznemiravanja.

Ona i ostale žene koje su optužile glumca, za Tajms su izjavile da je na časovima bilo mnogo tenzije i da je ‘on sve ubedio da će dobiti uloge ako obavljaju seksualne radnje ili skinu odeću’. Takođe su dodale i da bi Franko postao ‘vidno uznemiren ako je neka od devojaka odbila da se skine’.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike