U trendu

Pijana Anđelina zvala Dženifer da je upozori na Breda

Nakon što su bivši supružnici, Bred Pit i Dženifer Eniston, ukrali svu pažnju ponovnim susretom na nekom događaju prošle nedelje, euforija oko nekad jednog od najomiljenijih holivudskih parova se ne smiruje. Osim što su se strani mediji raspisali o Bredu i Dženifer, u fokusu je ponovno došla i Pitova bivša supruga, Anđelina Džoli, za koju sada tvrde da je pod dejstvom zvala Enistonovu da ju upozori na glumčevo ponašanje.

Naime, kako prenosi NW magazin, podstaknuta njihovim bliskim odnosnom na SAG dodeli nagrada, Anđelina je pijana nazvala Dženifer i ostavila joj nimalo prijatnu poruku na telefonskoj sekretarici. ‘Rekla joj je da je Brad već sada vara i da se on nikada neće promeniti’, ispričao je izvor za spomenuti medij.

Međutim, ako je suditi prema izvoru, zvezdu ‘Prijatelja’ poruka nije nimalo obeshrabrila u nastojanju da obnovi odnos s bivšim suprugom.

– Dženifer joj nije poverovala ni na trenutak. Ovo nije njihov prvi sukob i jedino o čemu Dženifer trenutno razmišlja je koliko je žalosno da Anđelinina deca moraju sopstvenu majku da gledaju u takvom stanju – zaključio je izvor na kraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar