U trendu

Planina iz „Igre prestola“ i njegova 140 kg lakša supruga privlače pažnju gde god se pojave (foto)

Hafbor Julius Bjornson (30), poznat po ulozi Planine u seriji „Igra prestola“ i njegova supruga Kelsi Henson (29), potpuno se neuobičajen par, ponajviše zbog razlike u kilaži i visini.

Bjorson je visok 206 cm i ima oko 193 kg, dok mu njegova „majušna“ žena jedva doseže do grudi sa svojih 158 cm, a od glumca je lakša čak 140 kg.

Par se nedavno pojavio na premijeri poslenje, osme, sezone hit serije, a nekadašnji profesionalni dizač tegova i njegova supruga, fitnes instruktorka, zajedno su pozirali na crvenom tepihu.

Koji dan ranije, par su ‘ulovili’ paparaci na losanđeleškom aerodromu. Mnogi su komentarisali da je glumac ‘uvalio’ preteške kofere svojoj supruzi.

Često su na meti šaljivih, ali i podrugljivih komentara Bjornsonovih obožavalaca. Često su im napisali da više izgledaju kao otac i ćerka a ne supružnici, zovu ih „Planina“ i „Kamičak“, a raspravljali su i o tome kako se slažu u krevetu.

Par se upoznao u septembru 2017. kada mu je Kelsi bez imalo srama prišla u restoranu i zatražila autogram. Među njima su odmah sevnule varnice i venčali su se u oktobru prošle godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar