U trendu

Počelo snimanje „Pirata sa Kariba 4“

Nedavno je na Havajima, u Britaniji i Los Anđelesu počelo snimanje četvrtog nastavka filma "Pirati sa Kariba" ("Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"). Poslednji deo franšize ujedno će biti i prvi koji će biti predstavljen u 3D tehnici. Režiju potpisuje Rob Maršal (Rob Marshall), koji je režirao filmove "Devet" i "Čikago", za razliku od prva tri filma, koje je režirao Gor Verbinski (Gore Verbinski).
Džoni Dep se vraća proslavljenoj ulozi kapetana Džeka Speroua za koju je bio nominovan za Oskara, a njemu se pridružuju oskarovka Penelope Kruz (Penelope Cruz), Ijan Mekšejn (Ian McShane), Džefri Raš (Geoffrey Rush), Džejmi Gerc (Jami Gertz), Džema Vord (Gemma Ward) i nove nade Astrid Berž-Frizbi (Astrid Berges-Frisbey) i Sem Klaflin (Sam Claflin). Film bi trebalo da se pojavi u bioskopima 20. maja naredne godine.
Četvrti nastavak donosi akcijom nabijenu priču o istini, izdaji, mladosti i smrti. Kapetan Džek Sperou ukrstiće puteve sa ženom iz svoje prošlosti (Penelope Kruz), ali neće biti siguran da li je u pitanju ljubav ili nemilosrdna prevarantkinja koja ga koristi da bi pronašla čuvenu fontanu mladosti. Kad ga natera da se ukrca na "Osvetu kraljice Ane", brod strašnog pirata Crnobradog (Ijan Mekšejn), Džek će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj neće znati koga treba više da se plaši – Crnobradog ili žene iz svoje prošlosti.
Prva tri filma iz serijala – "Pirati sa Kariba: prokletstvo Crnog bisera" ("Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl") iz 2003. godine, "Pirati sa Kariba 2: tajna škrinje" ("Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest") iz 2006. i "Pirati sa Kariba: na kraju sveta" ("Pirates of the Caribbean: At World’s End") iz 2007. godine, zaradila su 2,7 milijardi dolara na svetskim blagajnama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.