U trendu

Pokušao da poljubi Anđelinu Džoli na crvenom tepihu, ono što je usledilo je HIT

Australijski novinar Piter Overton prisetio se „strašne“ situacije na crvenom tepihu kada je, nakon intervjua sa Anđelinom Džoli, pokušao i da poljubi holivudsku zvezdu.

Prezenter vesti vratio se u devedesete na premijeru filma „Tomb Rajder“ u Londonu, dok je Džolijeva prolazila crvenim tepihom obraćajući se novinarima.

Overton je u emisiji „Nova’s Fitzy and Wippa“ rekao: „Sećam se Anđeline Džoli, dva puta sam je intervjuisao. Fantastična žena. Nije imala čitavu pratnju oko sebe“.

Piter dalje opisuje situaciju u pozorištu Odeon u Londonu na velikoj premijeri filma „Tomb Raider“, a on je bio na sredini crvenog tepiha iza užeta.

„Nekoliko sati ranije intervjuisao sam Anđelinu, a onda mi je producent rekao: ‘Kad prođe poljubi je. Biće to sjajan trenutak!'“, ispričao je novinar koji je tada pomislio kako ne može to da uradi.

Nakon početnog oklevanja, Piter je odlučio da poljubi u obraz Anđelinu koja se u tom trenutku približavala. „Loša ideja“, rekao je.

„Dok je prolazila, krenuo sam napred da je poljubim, ali sam promašio i udario je glavom!“, objasnio je Piter i dodao: „Bilo je strašno. I dalje osećam kao da nam se čela sudaraju“.

Iako se nakon slučajnog sudara, Piter izvinio glumici, Anđelina je samo, bez reči, nastavila dalje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.