Ponovo zajedno ali samo na fotomontaži: ‘Poljubac’ Dženifer i Breda o kome priča ceo svet (foto)

Dok se sa naslovne strane američkog časopisa smeše Dženifer Aniston i Bred Pit, čini se da su bivši supružnici obnovili romansu i da su ponovo zaljubljeni kao pre.

Otkako je objavljena vest da se zvezda „Prijatelja“ rastaje od drugog supruga, Džastina Turoa, počela su nagađanja hoće li se pomiriti sa Pitom, koji je takođe relativno sveže razveden od Anđeline Džoli.

Svi su navijali za bajkovito pomirenje, za novu šansu njihovoj ljubavi, i tabloidi su se utrkivali ko će zabeležiti njihov romantični susret.

Mediji širom sveta prenosili su izjave ‘pouzdanih izvora’ da su Bred i Džen u kontaktu mesecima, da se tajno viđaju u svojim domovima, da ne žele da još uvek izlaze u javnost i potvrde svoju ljubav. Kao jedan od inicijatora pomirenja glumačkog para navodio se njihov zajednički prijatelj Džordž Kluni, koji je tu informaciju nedavno demantovao.

Kada se pre nekoliko dana na naslovnici časopisa pojavila fotografija koja isprva deluje kao poljubac nekadašnjih supružnika, mnogima je to bila potvrda da je do pomirenja zaista došlo.

Međutim, pojavile su se informacije da je u pitanju samo fotomontaža, i da su urednici tabloida vešto ukombinovali dve fotografije Breda i Anstonove. Njegova je snimljena 2010. godine u Budumpešti tokom snimanja filma, a on je zaista na njoj ljubio nekog, i to svoju tadašnju suprugu Anđelinu Džoli, čija se ruka i vidi na glumčevom ramenu i na fotošopranoj fotografiji.

Fotografija Anistonove nastala je godinu dana ranije, na snimanju filma „Zamena“, a na ‘originalu’ se ona ljubi sa kolegom iz filma Džejsonom Bejtmenom.

Iako bi mnogi zaista želeli da vide Breda i Dženifer ponovo zajedno, za to nema izgleda niti ikakve potvrde. Bar za sada.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike