PRESTRAVILA svet, a sad priznala: „Dvojnica“ Anđeline Doli LAŽIRALA operacije, zabavljala se

Uprkos pisanjima da je bila na čak 50 operacija, Sahar tvrdi da se radi samo o dobroj šminki i uređivanju fotografija. Strka oko ‘dvojnice’ Angeline Jolie ne prestaje, prenose mediji u regionu.

Sahar Tabar (19), tinejdžerka iz Irana koja je tvrdila da je prošla 50 operacija kako bi bila što sličnija Anđelini Džoli, priznala je da je sve izmišljotina i da je fotografije uredila u Photoshopu, piše Daily Star.

Sahar je zgrozila internet objavom fotografija na kojima izgleda poput ‘Mrtve neveste’, ‘zombija’ i ‘leša’, kako su je nazvali korisnici društvenih mreža.

– Tek sad vidim da zapravo imam sličnosti s Anđelinom, ali izgledati poput nekoga nije moj cilj, rekla je Sahar. Otkrila je da su za sve zaslužni Photoshop i dobra šminka.

– Svaka nova fotografija bila je sve smešnija. Smatram da je to oblik samoizražavanja i neka vrsta umetnosti. Moji obožavatelji znaju da to nije moje pravo lice, nastavila je Sahar. Ipak, priznala je da je bila na nekoliko estetskih operacija, uključujući korekciju nosa i usana kao i liposukciju.

Inače, stručnjaci za fotografiju već su razotkrili da Sahar izrađuje fotke u Photoshopu, što je ona i potvrdila.

1 komentar
  1. Anonimni

    ako napišeš PRESTRAVILA i LAŽIRALA velikim slovima, deluje skoro pa bitno…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike