Preterala sa botoksom: Holivudska miljenica liči na voštanu figuru (foto)

Jedna od najomiljenijih miljenica Holivuda i zvezda brojnih romantičnih komedija estetskim zahvatima pokušala je da zaustavi starenje i dovela sebe do neprepoznatljivosti.

Reč je o 57-godišnjoj Meg Rajan, koja je ove nedelje u Holivudu proslavila 30. godišnjicu jednog od svojih najpoznatijih filmova – „Kad je Hari sreo Sali“.

Pored nje je crvenim tepihom prošeteo i Bili Kristal, njen kolega iz ovog kultnog filma. Međutim, poglede okupljenih uglavnom je privlačila Rajanova i njeno zamrznuto lice bez ijedne bore.

Glumicu javnost već godinama proziva da je išla pod nož, međutim ona odbija da priča o svojim estetskim zahvatima, a kritike je, čini se, nisu sprečile ni da nastavi raditi na svom izgledu.

Sa zategnutim licem i vidno punijim obrazima i usnama, glumica je izgledala kao voštana figura, a iako se neprestano smejala, njen izraz lica nije se menjao.

Osim što je brojnim estetskim zahvatima upropastila svoje lice, šuška se da su je oni koštali i karijere jer je u poslednjih deset godina snimila samo dva filma.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike