„Prijatelji” konačno na okupu

Dženifer Aniston (Rejčel), Kortni Koks (Monika), Lisa Kudrou (Fibi), Dejvid Švimer (Ros), Metju Peri (Čendler) i Met Liblenk (Džoi) koji su se proslavili u kultnoj komediji „Prijatelji” ponovo će biti zajedno na TV ekranu.

Kako prenose američki mediji, ne radi i se ni o kakvoj specijalnoj epizodi ili nekom drugom vidu nastavka zabavne priče o šest prijatelja, već o dvočasovnom televizijskom specijalu posvećenom reditelju komedija Džejmsu Barouzu koji je nedavno odradio hiljaditu epizodu u bogatoj televizijskoj karijeri. Za popularne „Prijatelje” odradio je petnaest epizoda, dok je prvenstveno poznat po serijama „Taksi”, „Bob Njuhart šou”, „Frejžer”, „Vil i Grejs”, „Štreberi”…

Iako će u specijalnoj emisiji biti reči i o njegovim drugim projektima, pažnju javnosti najviše je izazvala vest o okupljanju članovi jedne od najgledanijih televizijskih komedija koji u punom sastavu nisu bili ni u jednoj emisiji od 2004. godine, kada su zbog promocije poslednje epizode serije gostovali kod Opre Vinfri.

(Politika)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.