U trendu

Prijatelji Natašinog novog dečka šokirani njegovim izborom: Bekvalac je samo bleda kopija njegove žene

Luka Lazukić (35), novi dečko Nataše Bekvalac (36), iza sebe ima jedan brak i ćerkicu, i to sa ženom dijametralno suprotnom od pop pevačice, toliko da se njegovi prijatelji čude vezi s Bekvalčevom, prenosi Kurir.

Aleksandra Lazukić je, kao i Nataša, iz Novog Sada. Završila je master na Akademiji za dizajn u Firenci preko 10 godina bavi se unutrašnjim enterijerom. Bavila se i modelingom. Manja, kako Aleksandru svi zovu, s Lukom ima petogodišnju ćerkicu Iru. Njih dve i dalje žive u Novom Sadu i, koliko znam, Luka redovno viđa malu. Ljudski su se rastali, a razvod je njena odluka – priča izvor za pomenuti list i dodaje da je vest o vezi Nataše Bekvalac i njegovog dojučerašnjeg komšije šokirala sve.

Da mi je neko rekao kako će Luka jednog dana biti deo estrade, povezan s nekom pevačicom, kladio bih se u milion dolara da je to nemoguće! Naravno, kad se čovek zaljubi, zaboravi na sve, ali tvrdim da Nataša ni po čemu nije njegov tip žene. Naprotiv! Ona je samo bleda Manjina kopija – zaključuje Kurirov sagovornik.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike